Mediation en Scheiden

Scheiden met Mediation is samen scheiden.

Wij zorgen dat de scheiding niet alleen snel, maar ook eerlijk en volledig wordt geregeld, van A tot Z.

Met een jaar lang nazorg. waarin jullie met alle vragen bij ons terecht kunnen. De snelheid en het inzichtelijk maken is één van onze sterkste pijlers en daarnaast natuurlijk onze achtergrond en ervaring met het ouderschapsplan op maat.  

Mediation, met een eerlijk, goed doordacht convenant toekomstgericht waarin jullie samen centraal staan en waarin duurzame afspraken worden vastgelegd. In een open en eerlijk overleg.

Wij informeren jullie al tijdens de intake over de mogelijkheden hoe snel goede afspraken te maken tijdens de mediation en over de financiele verdelingsmogelijkheden. Er zijn altijd meerdere mogelijkheden om op korte termijn tot een goede regeling te komen. Wij denken graag mee en vooruit om de juiste werkbare oplossingen te vinden. Onze mediators Arlette van den Berg, Joyce Busch en Jessica Uneken zijn ervaren en betrokken professionals hierin.

 

Mediation

Mediation houdt ook in duidelijkheid wat betreft al die andere belangrijke zaken, zoals het ouderplan, de alimentatie, de woning, de pensioenen, fiscale voordelen en valkuilen in de toekomst.

Mediation en fiscale voordelen

Er wordt bekeken op welke fiscale toeslagen jullie recht hebben, hoe aan te vragen en vanaf welk moment. 

Mediation met een jaar nazorg voor beiden van onze mediators.

 

Arlette is bereikbaar op (06) 532 95 942, of stuur haar hier een e-mail.

NMI Mediator en Scheidingsbegeleider drs Arlette van den Berg

 

Drs Arlette van den Berg is MfN Register Familie Mediator, Scheidingsbegeleider en Kinderpsycholoog. Arlette is ingeschreven in het MfN-familie register voor mediators. Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend en kosteloos op een van onze eigen locaties.

Wil je meer informatie of heb je een vraag over het mediation traject, bel dan gerust onze MfN Familie Mediator Arlette van den Berg. Arlette is ook 's avonds tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar op bovenstaand telefoonnummer.

 

                                                                

 

Locaties

Neem gerust contact op met Arlette of haar collega's Joyce Busch, scheidingsbegeleider of Jessica Uneken register mediator, om te kijken waar een afspraak voor jullie het beste ingepland kan worden. Wij zitten op meerdere Locaties in de Noordelijke Provincies. Kijk hiervoor op locaties

Meerdere Locatie's in Friesland, Overijssel, Drenthe, Groningen, Gelderland en Flevoland.

 

 

 

Mediation : Wat betekent Goed Scheiden voor ons.

Goed Scheiden betekent voor ons een vlot tempo, goede en volledige informatie, adviseren bij het maken van de juiste keuzes en het helder krijgen van hoe financieel de toekomst er voor jullie uit gaat zien.Wij onderschatten het zakelijke aspect zeker niet en wij zullen alle kanten daarvan belichten en met jullie bespreken. Wij zullen jullie daarbij eerlijk adviseren en werkbare oplossingen aandragen. Zo maken we voor ieder van jullie het fundament voor de toekomst.

Goed Scheiden betekent voor ons ook het maken van een mooi ouderschapsplan, zodat jullie kinderen een kans krijgen om tot gelukkige volwassenen uit te groeien.

 

Wij bieden een jaar lang gratis nazorg na het mediation proces. 

Waarbij jullie nog een jaar lang met al jullie vragen bij ons terecht kunnen, bijvoorbeeld over de verkoop of overname van de woning, het al dan niet fiscaal partner zijn, de afwikkeling van de verdeling van de pensioenen, het verkrijgen van toeslagen zoals het kindgebonden budget, de Indexering van alimentatie, etc.. Maar natuurlijk ook met vragen of zorgen over jullie kinderen of het ouderschapsplan kun je bij ons terecht.

 

 

MfN-register voor mediators
Het MfN-register (voormalig NMI-register) is een door de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. Drs Arlette van den Berg is een MfN Register Familie Mediator. Dit zijn zijn gekwalificeerde en gespecialiseerde mediators die voldoen aan strenge kwaliteitseisen.  

Arlette heeft gestudeerd aan de Vrije Universiteit in A'dam en zit in de Expertgroep Kind en Scheiding van de Rechtbank Overijssel als echtscheidings mediator en orthopedagoog.

 

 

Mediation drs Arlette van den Berg MfN mediator

 

 

Modern Scheiden, mediation sinds 2007

Onze Mediators  en scheidingsbegeleiders Arlette van den Berg, Joyce Busch en Jessica Uneken zijn professionele en ervaren op het gebied van het regelen van aspecten van een scheiding. Arlette is in 2007 gestart met Modern Scheiden als NMI/MFN mediator, haar collega zijn er in 2011 en 2012 bijgekomen.

Mediators met een jaar nazorg! Ook bij complexe echtscheidingen.

Modern | Scheiden