Mediation en Scheiden

Mediation doe je samen. Waarbij wij jullie belangen niet uit het oog verliezen. Wij zorgen ervoor dat er oplossingen komen en niemand ondersneeuwt. Dat is meer dan mediation alleen. Wij weten en herkennen wat emoties met partners doen. Mediation, wij zorgen ervoor dat er gefocust wordt op de grote lijnen, het welzijn van de kinderen en de financien in de toekomst. 

Mediation om er voor te zorgen dat de scheiding niet alleen zorgvuldig, maar ook snel en eerlijk wordt geregeld. In goed overleg en toekomstgericht.

Mediation de aanpak:

Onze snelheid en doelgerichte mediation aanpak zorgt voor duidelijkheid. Zodat jullie snel weten waar jullie aan toe zijn en wat de mogelijkheden zijn. Een einde aan de onzekerheid. Heldere, overzichtelijke uitleg, juridische, fiscale en pedagogische expertise en mediation ervaring. We zorgen voor duurzame afspraken, in een open en eerlijk overleg.

Mediation vraagt om een heldere visie

Een succesvolle scheiding en mediation. In de vorm van een ervaren en doortastende Mediator. Een deskundige, die weet waar jullie tegenop kunnen lopen en waar de valkuilen liggen. In het eerste kennismakingsgesprek informeren wij jullie over de verschillende mediation mogelijkheden om snel en zorgvuldig tot goede en eerlijke afspraken te komen.

Mediation ons verschil : Vooraf vaste prijsafspraken en achteraf een jaar nazorg voor alle vragen die er dan nog zijn. 

Arlette is bereikbaar op (06) 532 95 942, of stuur haar hier een e-mail.

NMI Mediator en Scheidingsbegeleider drs Arlette van den Berg

 

Mediaton. Drs Arlette van den Berg is MfN Register Familie Mediator en Kinderpsycholoog. Arlette is ingeschreven in het MfN-familie register voor mediators. Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend en kosteloos op een van onze eigen locaties.

 

Mediation informatie

Wil je meer informatie of heb je een vraag over het mediation traject, bel dan gerust onze MfN Familie Mediator Arlette van den Berg. Arlette is ook 's avonds tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar op bovenstaand telefoonnummer.

                                                                 

 

 

Mediation betekent voor ons een vlot tempo, goede en volledige informatie, adviseren bij het maken van de juiste keuzes en het helder krijgen van hoe financieel de toekomst er voor jullie uit gaat zien. Wij onderschatten het zakelijke aspect zeker niet en wij zullen alle kanten daarvan belichten en met jullie bespreken. Wij zullen jullie daarbij eerlijk adviseren en werkbare oplossingen aandragen. Zo maken we voor ieder van jullie het fundament voor de toekomst.

Goed Scheiden betekent voor ons ook het maken van een mooi ouderschapsplan, zodat jullie kinderen een kans krijgen om tot gelukkige volwassenen uit te groeien.

 

Mediation, wij bieden een jaar lang -gratis- nazorg  

Waarbij jullie nog een jaar lang met al jullie vragen bij ons terecht kunnen, bijvoorbeeld over de verkoop of overname van de woning, het al dan niet fiscaal partner zijn, de afwikkeling van de verdeling van de pensioenen, het verkrijgen van toeslagen zoals het kindgebonden budget, de Indexering van alimentatie, etc.. Maar natuurlijk ook met vragen of zorgen over jullie kinderen of het ouderschapsplan kun je bij ons terecht. 

  

Arlette heeft gestudeerd aan de Vrije Universiteit in A'dam en maakt deel uit van de Expertgroep Kind en Scheiding van de Rechtbank Overijssel als mediator en orthopedagoog.

 

Haar collega:

Jessica Uneken, Jurist en MFN Familie mediator 

 

Modern Scheiden - Mediation sinds 2007

Onze Mediators en Scheidingsbegeleiders Arlette van den Berg, Jessica Uneken zijn ervaren professionals. Zij kennen alle aspecten van een scheiding en kunnen jullie feilloos door het proces loodsen. Arlette is in 2007 gestart met Modern Scheiden als NMI/MFN mediator. Haar collega's zijn er in 2011 en 2012 bijgekomen. Zij werken samen met een team van deskundigen, die ook voor de juridische afwikkeling zorgen. 

Mediators met een jaar nazorg! 

Modern | Scheiden