top of page

Mediation Lemmer

Uit elkaar samen met Arlette van den Berg Mfn mediator in Lemmer. Niet als tegenstanders, maar samen!! Arlette is ervaren en betrokken en zorgt ervoor dat de scheiding niet alleen snel, maar ook eerlijk en volledig wordt geregeld. Waarbij niets over het hoofd wordt gezien. 

Mediation 

Mediation een een einde aan de onzekerheid. Duidelijkheid wat betreft de financiën en al die andere belangrijke zaken, zoals de alimentatie, de woning, de verdeling van de bezittingen, het pensioen, enz.. En natuurlijk ook de kosten, deze worden vooraf helder besproken zodat jullie tijdens de Mediation niet voor verrassingen komen te staan. Arlette regelt ook de rechtbankprocedure snel en zorgvuldig.

Mediation Lemmer: scheiden vraagt om een heldere visie

Arlette is een professionele mediator en ervaren scheidingsbegeleider en geeft heldere informatie en adviezen ook in complexe situaties.
Zodat ze jullie snel en efficiënt door het hele traject loodst. Op basis van een duidelijk plan van aanpak.

Mediation Lemmer en Heerenveen

Willen jullie meer informatie bel dan onze MfN Register Familie Mediator drs Arlette van den Berg op (06) 532 95 942 of stuur haar hier een e-mail.

foto_arlette

Arlette is MFN Mediator en Kinderpsycholoog

  

Mediation Lemmer

Arlette van den Berg is naast MFN Familie Mediator ook kinderpsycholoog en weet dus wat er bij de kinderen en hun ouders kan spelen.

 

Mediation Lemmer

Mediation Heerenveen

info@modernscheiden.nl

 
bottom of page