Mediation Lemmer

Scheiden zoals verantwoordelijke ouders dat doen, samen met onze Mediator in Lemmer. Niet als tegenstanders, maar samen!! Dat is Mediation Lemmer. Om ervoor te zorgen dat de scheiding niet alleen snel, maar ook eerlijk en volledig wordt geregeld. Waarbij niets over het hoofd wordt gezien. 

Mediation 

Uit elkaar en dan? Waar je in zo’n situatie wél voor kunt kiezen met mediation, is voor snel duidelijkheid. Een einde aan de onzekerheid. Duidelijkheid wat betreft de financiën en al die andere belangrijke zaken, zoals de alimentatie, de woning, de verdeling van de bezittingen, het pensioen, enz.. En natuurlijk ook de kosten, deze worden vooraf helder besproken zodat jullie tijdens de Mediation niet voor verrassingen komen te staan.

Mediation Lemmer : scheiden vraagt om een heldere visie

Een succesvolle scheiding vraagt om duidelijkheid en structuur. In de vorm van één persoon die het scheidingsproces deskundig begeleidt. Een professionele mediator en ervaren scheidingsbegeleider. 
Die jullie snel en efficiënt door het hele traject loodst. Op basis van een duidelijk plan van aanpak. Een deskundige die weet waar jullie tegenop kunnen lopen en waar de valkuilen liggen. 

Mediation ook na de scheiding een jaar nazorg.

Daarnaast geven we na de mediation in Lemmer een jaar gratis nazorg. Jullie kunnen dan bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld de alimentatie indexering, vragen over het huis, pensioenen enz. 

Mediation Lemmer: oog voor beider belangen

Willen jullie meer informatie bel dan onze MfN Register Familie Mediator drs Arlette van den Berg op (06) 532 95 942 of stuur haar hier een e-mail. 

foto_arlette

  

Mediation Lemmer

Wat is mediation? Mediation is het gezamenlijk oplossen van een geschil met de hulp van een neutrale en onafhankelijke bemiddelaar: de Mediator. Wij helpen jullie om een eigen oplossing te vinden.

Arlette van den Berg is naast MFN Familie Mediator ook kinderpsycholoog en weet dus wat er bij de kinderen en hun ouders kan spelen.

 

Mediation in Lemmer

info@modernscheiden.nl

 

Mediation Lemmer 

Drs Arlette van den Berg is MFN register Familie Mediator en Orthopedagoog en mobiel  te bereiken op 06 53295942, zij is sinds 2008 verbonden aan Modern Scheiden in Lemmer.

Modern | Scheiden