modern scheiden 

 

 Respectvol uit elkaar met een jaar nazorg voor al jullie vragen

 

Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend en kosteloos, kan op korte termijn op meerdere locaties in de Noordelijke provincies.

Friesland

Groningen

• Drenthe

Overijssel

 

Daarnaast hebben Arlette en haar collega’s locaties in de provincies:

Gelderland

Flevoland

 

Als je de provincie aanklikt, kun je zien in welke plaatsen een vrijblijvende afspraak kan plaatsvinden. 

Bel gerust met Arlette van den Berg  om samen te bekijken waar op korte termijn een vrijblijvend gesprek kan plaatsvinden.

 

Arlette van den Berg

(06) 532 95 942

 

Joyce Busch

(06) 148 95 707

 

Willianne Lantinga

(06) 152 58 986

 

Jessica Uneken

(06) 303 87 405

 

 

 

Het MfN-register (voormalig NMI-register) is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. MfN-registermediators (voorheen NMI registermediators) zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities.

Het MfN-register (MfN staat voor Mediatorsfederatie Nederland) wordt beheerd en onderhouden door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM). In het MfN-register zijn alleen gekwalificeerde mediators opgenomen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de SKM. Uiteraard zijn deze mediators onafhankelijk en onpartijdig. MfN-registermediators hebben een erkende mediationopleiding gevolgd en houden hun kennis en vaardigheden continu op peil (permanente educatie). Daarnaast zijn MfN-registermediators gebonden aan een bepaalde werkwijze.

Modern | Scheiden