top of page

Een Nieuwe Start met Respect en Ondersteuning


Bij Modern Scheiden begeleiden we jullie met zorg en begrip door het scheidingsproces. En omdat vragen kunnen blijven opduiken, bieden we een jaar nazorg aan om jullie volledig te ondersteunen.

Eerste Afspraak - Vrijblijvend en Kosteloos


Jullie zijn welkom voor een eerste kennismakingsgesprek, zonder enige verplichting en zonder kosten. We zijn flexibel in planning en hebben verschillende locaties in de Noordelijke provincies beschikbaar:

• Friesland

• Drenthe

• Overijssel

 

Klik op een provincie om de specifieke steden te ontdekken waarin we afspraken kunnen plannen.

Persoonlijk Contact


Hebben jullie vragen of willen jullie direct een afspraak inplannen? Neem gerust contact op met drs Arlette van den Berg:

📞 (06) 532 95 942

 

Jullie Begeleiding = Onze Expertise


Onze begeleiding gaat verder dan alleen het juridische. We navigeren jullie zorgvuldig door zowel de emotionele als de praktische aspecten van een scheiding. Met helderheid en focus op wat cruciaal is voor de toekomst. Jullie kunnen rekenen op onze uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en oprechte betrokkenheid.

MfN_Registermediator_logo

Het MfN-register, voorheen het NMI-register, is een door de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. Beheerd door de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) en zorgvuldig onderhouden door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM), omvat het register alleen mediators die voldoen aan strikte kwaliteitseisen. Deze professionals zijn niet alleen opgeleid aan erkende mediation-instituten, maar blijven hun kennis ook continu vernieuwen en verdiepen. Bovenal staan hun onafhankelijkheid en onpartijdigheid centraal in hun benadering, en zijn ze gebonden aan een consistente en erkende werkwijze, waarborgend dat ze altijd met de hoogste professionaliteit en integriteit handelen.

bottom of page