modern scheiden 

 

 Respectvol uit elkaar met een jaar nazorg voor al jullie vragen

 

Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend en kosteloos, kan op korte termijn op meerdere locaties in de Noordelijke provincies.

Friesland

Groningen

• Drenthe

Overijssel

 

 

 

 

Als je de provincie aanklikt, kun je zien in welke plaatsen een vrijblijvende afspraak kan plaatsvinden. 

Bel gerust met Arlette van den Berg  om samen een afspraak te maken

 

drs Arlette van den Berg

(06) 532 95 942

   

Jessica Uneken

(06) 303 87 405

Wij begeleiden jullie zorgvuldig bij alle emotionele en praktische stappen, en geven duidelijkheid naar de zaken die echt belangrijk zijn voor de toekomst. Onze expertise is onze kennis, ervaring en betrokkenheid.

 

 

Het MfN-register (voormalig NMI-register) is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. MfN-registermediators (voorheen NMI registermediators) zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities.

Het MfN-register (MfN staat voor Mediatorsfederatie Nederland) wordt beheerd en onderhouden door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM). In het MfN-register zijn alleen gekwalificeerde mediators opgenomen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de SKM. Uiteraard zijn deze mediators onafhankelijk en onpartijdig. MfN-registermediators hebben een erkende mediationopleiding gevolgd en houden hun kennis en vaardigheden continu op peil (permanente educatie). Daarnaast zijn MfN-registermediators gebonden aan een bepaalde werkwijze.

Modern | Scheiden