top of page

Kosteloos eerste adviesgesprek

Een scheiding is een ingrijpend moment, beladen met emoties en onzekerheden. Om te ondersteunen in deze uitdagende tijd, biedt ModernScheiden, onder leiding van Arlette van den Berg, een kosteloos eerste adviesgesprek aan. Hiermee streven we ernaar jullie te voorzien van heldere inzichten en deskundig advies voordat jullie de volgende stappen in het scheidingsproces zet.

Wat te verwachten?

Tijdens het adviesgesprek zullen we:

  • Brengen we snel jullie unieke situatie gedetailleerd in kaart.

  • Worden jullie geïnformeerd over het juridische proces rondom scheiden.

  • Ontdekken jullie de voordelen en mogelijkheden van mediation.

  • Krijgen jullie antwoorden op jullie meest prangende vragen.

  • Verschaffen we helder inzicht in de vervolgstappen om de scheiding zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

 
 
Foto Arlette

📞 Mobiel: (06) 532 95 942 

📞 Vaste lijn: 4290018

Stuur een e-mail 

Beschikbaar ma-zo tot 21:00 uur

Waarom bij ModernScheiden?

ModernScheiden gaat verder dan enkel mediation. Onder leiding van Arlette, met haar uitgebreide deskundigheid, bestaat er een nauwe band met een netwerk van juridische experts. Deze connecties met ervaren advocaten en specialisten bieden een extra waarborg. Wanneer tijdens het traject een specifieke juridische vraag opkomt, kan Arlette direct haar netwerk raadplegen. Zo zijn jullie er altijd van verzekerd dat elke kwestie met de grootst mogelijke zorg en expertise wordt behandeld.

Daarnaast onderscheiden wij ons door een jaar lang gratis nazorg aan te bieden. Eventuele vragen of zorgen die na de scheiding opkomen, worden met prioriteit behandeld. Bij ons staat het individu centraal, en we streven ernaar om julliede best mogelijke ondersteuning te bieden in deze cruciale fase.

 
bottom of page