top of page

Over Ons 

Centraal bij ModernScheiden staat Arlette van den Berg, die zich volledig inzet voor de missie: het persoonlijk en deskundig begeleiden van mensen tijdens een van de meest uitdagende periodes in hun leven, een echtscheiding.

arlette_foto

Arlette van den Berg - Als ervaren kinderpsycholoog en erkend echtscheidingsmediator heeft Arlette een diepgaand inzicht in de uitdagingen van echtscheidingen, vooral wanneer kinderen erbij betrokken zijn. Door de jaren heen heeft ze veel kinderen en hun ouders ondersteund. Haar overstap naar echtscheidingsmediation was een logische stap, waarbij ze haar kennis van kinderpsychologie combineert met mediation voor een empathische en doordachte benadering.

Arlette begrijpt echter dat elke scheidingszaak unieke aspecten heeft die speciale aandacht vereisen. Daarom onderhoudt ze nauwe connecties met zeer ervaren advocaten. Deze specialisten zijn altijd beschikbaar om alles nauwkeurig te controleren en ervoor te zorgen dat elk detail juridisch solide is. Als er een vraag is die buiten haar expertise ligt, kan Arlette deze direct voorleggen aan haar netwerk van juridische experts, zodat klanten altijd gegarandeerd zijn van de beste begeleiding.

Bij ModernScheiden krijg je de deskundigheid van Arlette, aangevuld met een solide juridisch netwerk, allemaal voor een vaste prijs. Daarbovenop bieden we een jaar lang gratis nazorg, zodat elke vraag of zorg die na de scheiding opduikt, direct wordt aangepakt.

Bij ons ben je geen nummer, maar een individu in een cruciale fase die de beste ondersteuning verdient.

Welkom bij ModernScheiden.

bottom of page