top of page

Mediation Steenwijk

De meeste partners willen respectvol uit elkaar met mediation, met dat uitgangspunt stapt Arlette met jullie in het mediation traject. Waarbij jullie wensen voorop staan. Arlette zal jullie daarin informeren en adviseren tijdens de mediation. Arlette van den Berg begeleidt dat traject vlot en eerlijk waarbij niemand ondersneeuwt.

Mediation Steenwijk; Arlette heeft oog voor beider belangen

Mediation, bij een scheiding moet alles heel goed worden geregeld voor beide partners en kinderen. Denk bijvoorbeeld aan de alimentatie, de woning, de verdeling van de polissen en het pensioen, of een eigen bedrijf. Mediation op maat is voor ons de weg naar goede oplossingen en een vlot traject. Arlette van den Berg mediator in Steenwijk en Heerenveen, adviseert, regelt en bemiddelt en zorgt dat de rechtbank procedure ook snel verloopt.

Geen standaard programma, maar een plan zoals jullie dat wensen

Bij een scheiding gaat het vooral om duidelijkheid en transparantie. Arlette gaat hier samen met jullie mee aan de slag waarbij jullie het tempo aan kunnen geven. Mediation snel en op maat, dat scheelt ook in de kosten.

Mediation Steenwijk: een eerlijke en respectvolle scheiding

Jaar nazorg voor beiden na de scheiding en vooraf vaste prijsafspraken. Maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak ook in het weekend. Drs Arlette van den Berg (06) 532 959 42, of stuur haar hier een e-mail. 

foto_arlette

Bel of mail onze MfN familie mediator Arlette van den Berg

Arlette is lid van de Pilot groep Rechtbank.

steenwijk-mediation-2

Drs Arlette van den Berg, Familie Mediator
Stationsplein - Steenwijk
info@modernscheiden.nl

mfn register mediator
bottom of page