top of page

Nazorg bij Modern Scheiden

Op basis van onze expertise en jarenlange ervaring kunnen we garanderen dat we jullie scheiding eerlijk, onafhankelijk en professioneel zullen regelen. Waarbij we de belangen van ieder van jullie, maar vooral ook die van de kinderen, voorop stellen met een jaar gratis nazorg.

Verder dan het Papier

Een scheiding is méér dan alleen een juridisch proces. Het is een emotionele en vaak gecompliceerde fase waarbij vele aspecten van jullie leven geraakt worden. Het is dan ook niet verrassend dat er na het officieel afronden van de scheiding nog vragen of onduidelijkheden kunnen opduiken. Daarom zetten wij in op nazorg, om jullie ook ná dit proces bij te staan.

Een Jaar Nazorg, Gegarandeerd

Bij Modern Scheiden geloven we in een volledige service. Naast de begeleiding tijdens de scheiding, bieden we jullie daarom ook een jaar lang nazorg aan. Of het nu gaat om vragen over de kinderen, onduidelijkheden in de pensioenverdeling, hulp bij het overzetten van de hypotheek of vragen over de alimentatie, wij zijn er voor jullie. En dat niet als extra service of aanvullend pakket, maar gewoon standaard inbegrepen in onze dienstverlening.

Samen Naar de Toekomst

We moedigen jullie aan om samen met vragen te komen. Door gezamenlijk deze nazorgfase te benaderen, bevorderen we de communicatie en transparantie tussen jullie beiden, wat essentieel is voor een goede voortzetting van jullie afzonderlijke levens en de eventuele gezamenlijke zorg voor kinderen.

Bij Modern Scheiden laten we niets aan het toeval over. Een scheiding is al lastig genoeg. Als we jullie daarbij helpen, dan doen we dat volledig en zonder verborgen voorwaarden. Zonder voorbehoud, ook niet achteraf.

 

Dat is Modern | Scheiden.

bottom of page