Mediation Kampen

Op een respectvolle manier scheiden op een zorgvuldige manier, onze mediator geeft jullie advies en stippelt de route voor jullie uit en kijkt naar beider belangen.

Mediation om respectvol uit elkaar te gaan

Bedenk dan dat scheiden iets is dat je samen doet. Door eerlijke samen te werken kan de scheiding snel, soepel en zonder ruzie worden afgehandeld. Als jullie zo’n scheiding willen, dan kan Arlette van den Berg mediator in kampen jullie scheiding vlot regelen.

Mediation Kampen: Respectvol voor eigen waarden en normen

Mediation Kampen, bij een scheiding moet heel veel worden geregeld. Denk alleen maar aan de financiën, alimentatie, jullie woning. Ook moet worden gekozen voor beste respectvolle scheidingsvorm. Bij dit alles mag niets over het hoofd worden gezien. Zekerheid, daar gaat het om. Arlette van den Berg iis MFN familie mediator in Kampen biedt die zekerheid.Op basis van veel kennis en ervaring wijst ze jullie  respectvol de weg adviseert en informeert. 

Financiele en fiscale adviezen, berekening toeslagen 

Arlette is een ervaren specialist en betrokken mediator die jou, je partner en de kinderen bij de hand neemt en door het proces loodst. Op een vastberaden, efficiënte, maar ook begripvolle wijze. Op basis van een uitgekiend stappenplan, dat geheel is toegesneden op jullie specifieke situatie.  Ook zorgen we voor een jaar nazorg voor al jullie vragen.

Neem contact op met Arlette van den Berg

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Neem contact op met onze MFN Mediator en Orthopedagoog drs Arlette van den Berg Arlette mobiel op 06 532 95 942 of stuur hier een e-mail. 

 kampen mediation

Mediation Kampen 

drs Arlette van den Berg
Vloeddijk
Kampen

info@modernscheiden.nl

 

Mediation Kampen

Mediation Zwolle Willemskade 18 

Modern | Scheiden