top of page

Mediation Kampen

Op een respectvolle manier scheiden op een zorgvuldige manier, onze mediator Arlette van den Berg geeft jullie advies en stippelt de route voor jullie uit en kijkt naar beider belangen en wensen.

Mediation respectvol uit elkaar

Bedenk dan dat scheiden iets is dat je samen doet. Door eerlijk samen te werken kan de scheiding snel, soepel en zonder ruzie worden geregeld. Als jullie zo’n scheiding willen, dan kan Arlette van den Berg mediator in kampen jullie scheiding vlot regelen.

Mediation Kampen vaste prijsafspraken

Mediation Kampen, bij een scheiding moet heel veel worden geregeld. Denk alleen maar aan de financiën, alimentatie, jullie woning. Ook moet worden gekozen voor de beste respectvolle scheidingsvorm. Bij dit alles mag niets over het hoofd worden gezien. Zekerheid naar de toekomst, daar gaat het om. Arlette is MFN familie mediator in Kampen en biedt die zekerheid.Op basis van veel kennis en ervaring wijst ze jullie respectvol de weg adviseert en informeert. 

Financiele en fiscale adviezen, berekening toeslagen 

Arlette is een ervaren specialist en betrokken mediator die jou, je partner en de kinderen bij de hand neemt en door het proces loodst. Op een vastberaden, efficiënte, maar ook begripvolle wijze. Op basis van een stappenplan, dat geheel is toegesneden op jullie specifieke situatie.  Ook zorgen we voor een jaar nazorg voor al jullie vragen.

Neem contact op met Arlette van den Berg

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Neem contact op met onze MFN Mediator en Orthopedagoog drs Arlette van den Berg Arlette mobiel op 06 532 95 942 of stuur hier een e-mail. 

kampen mediation

Mediation Kampen 

drs Arlette van den Berg
Vloeddijk Kampen
Willemskade  Zwolle

info@modernscheiden.nl

 

Mediation Kampen

bottom of page