top of page

Mediation Dalfsen

Arlette van den Berg is een ervaren en betrokken mediator in Dalfsen. Ze heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van echtscheidingen. Arlette streeft ernaar om alle aspecten van de scheiding op een respectvolle, efficiënte en eerlijke manier te regelen. Ze luistert oprecht naar jullie wensen en behoeften en voorziet jullie van concrete en praktische adviezen, met het oog op een positieve toekomst. Bij Modern Scheiden bieden we ook een jaar lang nazorg, zodat jullie ook na de scheiding bij ons terecht kunnen met al jullie vragen.

foto_arlette

Bel Arlette op 06-53295942 of stuur haar hier een mail voor een vrijblijvend gesprek.

 

Concrete hulp bij scheidingen

Met ons unieke plan van aanpak krijgen jullie snel inzicht in de financiële gevolgen van de scheiding. Daarnaast bieden we praktisch en concreet advies. We nemen ruim de tijd om dit uitgebreid met jullie te bespreken en leggen het direct vast. We informeren jullie over de juridische aspecten van het overnemen van een woning, de werking van alimentatie, de verdeling van pensioenen en meer. Bovendien geven we praktische adviezen om extra toeslagen te verkrijgen en fiscale valkuilen te vermijden. Wij zorgen voor de rechtbankprocedure en de volledige juridische afhandeling ervan. Mediation in Dalfsen gaat bij ons verder dan alleen bemiddeling.
 

Arlette van den Berg - Mediator in Dalfsen 

Arlette van den Berg is niet alleen een MfN-geregistreerde familiemediator, maar ook een orthopedagoog (kinderpsycholoog). Ze begrijpt hoe moeilijk deze periode voor jullie kan zijn. Tegelijkertijd begeleiden we jullie met een concreet stappenplan en duidelijk advies op zowel juridisch als fiscaal gebied. Aarzel niet om Arlette te bellen voor vragen over het mediationtraject in Dalfsen, inclusief informatie over de kosten en duur van de mediation.

MfN_Registermediator_logo

Over Modern Scheiden

Arlette van den Berg is sinds 2008 mediator bij het MfN. Ze heeft gestudeerd aan de RUG Groningen en orthopedagogiek (kinderpsychologie) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 2008 heeft Arlette Modern Scheiden opgericht en sindsdien heeft ze zich verder gespecialiseerd als familiemediator. Arlette streeft constant naar positieve en creatieve oplossingen om scheidingen op een respectvolle, soepele en harmonieuze manier te laten verlopen.

foto_arlette

Bel Arlette op 06-53295942 voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek in Zwolle Willemskade 18  

 

Waarom kiezen voor Mediation in Dalfsen

Kies voor Mediation in Dalfsen om ervoor te zorgen dat jullie scheiding op een respectvolle, snelle en eerlijke manier verloopt. We leggen de basis voor jullie nieuwe toekomst en streven ernaar om pijnlijke en langdurige conflicten te voorkomen, zowel voor jullie als voor de kinderen. Bij Modern Scheiden zien we onszelf niet als tegenstanders, maar als gelijkwaardige partners in een open en eerlijk overleg. Met onze praktische adviezen begeleiden we jullie zorgvuldig en doortastend door het hele proces, zonder iets over het hoofd te zien. We hebben al vele ouders en kinderen succesvol geholpen om deze moeilijke periode door te komen.

We bieden een jaar nazorg. Dit betekent dat jullie gedurende een jaar na de scheiding bij ons terecht kunnen met al jullie vragen. We zorgen voor snelle duidelijkheid en voorkomen onnodige discussies, zelfs na de scheiding. We staan altijd klaar om jullie te ondersteunen, zelfs nadat het mediation proces is afgerond.

bottom of page