top of page

Tarieven

Snelle en Zorgvuldige Afwikkeling


Wij garanderen een efficiënte en nauwgezette afwikkeling van je scheiding, inclusief de juridische formaliteiten bij de rechtbank. Wij begeleiden het gehele proces, tot aan de inschrijving in de officiële registers. Vooraf stemmen we samen de kosten af, zodat je kunt rekenen op een harmonieuze scheiding zonder onverwachte financiële verrassingen.

Deskundigheid en Praktijkgerichte Aanpak


Onze kracht ligt in heldere juridische en fiscale toelichtingen, gecombineerd met praktische stappen die efficiënt en empathisch worden uitgevoerd. Onze goede banden met de rechtbank stellen ons in staat om de scheiding vlot te formaliseren. We zorgen ervoor dat elke partij gehoord wordt en geen overhaaste besluiten neemt.

Transparantie in Kosten - All-In Tarief


We merken dat cliënten waarde hechten aan transparantie over de kosten. Daarom bieden wij een all-in tarief aan, waarbij alle aspecten - van advocaatkosten tot inschrijving in de registers - zijn inbegrepen.

Gestructureerd en Efficiënt Traject


Onze expertise omvat diepgaande kennis over juridische, fiscale en praktische zaken, waarmee we in een overzichtelijk tijdsbestek aanzienlijke vorderingen kunnen maken. Beide partijen kunnen erop vertrouwen dat hun belangen worden behartigd en dat er passende oplossingen worden aangedragen.

Uitgebreid Convenant en Ouderschapsplan


Onze dienstverlening omvat een uitgebreid convenant en ouderschapsplan. Hierin worden zaken zoals alimentatieberekeningen, toekomstplannen voor het huis, verdeling van bezittingen, pensioenen en eventuele bedrijfskwesties grondig besproken. Dit alles met het oog op fiscale voordelen, risico's en vooral de wensen van de partners. Daarnaast werken wij samen met Arlette, een ervaren orthopedagoog, om een zorgvuldig ouderschapsplan op te stellen.

Uniek: Gratis Nazorg voor een Jaar


Als uniek kenmerk bieden wij na ondertekening van het convenant en/of ouderschapsplan een jaar gratis nazorg aan.

tarieven_foto
foto_arlette

Bel Arlette op 06-53295942 voor meer informatie of  voor een vrijblijvend gesprek.

Drs Arlette van den Berg
MFN Mediator
Orthopedagoog
mobiel: 06-53295942

MfN_Registermediator_logo

Kijk voor meer informatie op contact  

bottom of page