Mediation samen goed uit elkaar in Heerenveen, Zwolle en omstreken

 

Mediation is goed scheiden

Informatieve Mediation. Wij informeren en adviseren jullie tijdens de mediation en het kiezen van oplossingen die voor beiden zo gunstig mogelijk zijn. Daar zit ook onze expertise. Wij houden jullie belangen goed in het oog en zorgen dat niemand ondergesneeuwd raakt. Arlette van den Berg mediator en orthopedagoog, Jessica Uneken familie mediator in Heerenveen en Zwolle.

Mediation is belangen zien en verwoorden

Mediation en de regelingen. Wij zijn juridisch en fiscaal scherp. Geven een uitgebreide schriftelijke uitleg, hebben een snelle werkwijze en vaste prijsafspraken vooraf. En een jaar nazorg voor alle vragen achteraf. 

Mediation en kinderen. Drs Arlette van den Berg is MFN mediator en orthopedagoog, gespecialiseerd  in familie scheidingen. Zij geeft adviezen tijdens de mediation denkt mee en adviseert, ook na de scheiding.

 

Mediation bij ons een zorgvuldig kort traject.

Waarin wij jullie beider belangen goed in het oog houden. Onze mediation aanpak gaat verder dan bemiddelen alleen jullie nemen pas beslissingen als je er zelf achter staat.

Mediation en Nazorg

Daarnaast geven we na de mediation een jaar gratis nazorg, jullie kunnen dan terecht met vragen. Ex partners vinden dat erg prettig om die mogelijkheid te hebben.

Ook op het ouderschapsplan hebben wij tijdens de mediation een duidelijke visie hoe een meegroeiend plan te maken met jullie en de kinderen. Wij hebben een uitgewerkt raamwerk voor jullie klaar.

Arlette zit in de Kennisgroep Kind en Echtscheiding waar  de belangen van de kinderen steeds centraler worden gesteld in Zwolle en Heerenveen 

Mediation

Wat is eigenlijk mediation

Mediation is het gezamenlijk oplossen van een geschil met de hulp van een neutrale en onafhankelijke bemiddelaar: de Mediator. Wij helpen jullie om een eigen oplossing te vinden.

Groot voordeel daarvan is dat jullie zelf tijdens de mediation de baas blijven over de oplossing. 

Het Modern Scheiden Plan biedt de mogelijkheid om een beroep te doen op een ervaren en deskundige Familie Mediator, Arlette van den Berg en Jessica Uneken, Familie mediators in Heerenveen en Zwolle

 

Als je wilt weten wat wij voor jullie kunnen betekenen, bel dan voor een vrijblijvende afspraak met Arlette van den Berg  (06) 532 95 942 

 foto arlette

MFN Mediator Arlette van den Berg,  Register Familie Mediator, lid Pilot groep rechtbank, intervisie begeleider mediation Heerenveen en Zwolle

 

MfN Registermediator 72dpi logo

 

 

Voordelen Mediation

Mediation kent een groot aantal voordelen ; snelheid · kostenbeheersing · informele procedure · deskundige begeleiding · ruimte voor creatieve oplossingen · gezamenlijke oplossing.

 

 

 

Mediation en Fiscale Adviezen

Wat zijn de fiscale aspecten bij een scheiding ?

Mediation, een echtscheiding heeft veel fiscale consequenties, waar maar weinig mensen bij stilstaan.
Door onze expertise kunnen we jullie adviseren over de mogelijkheden en waarschuwen voor de valkuilen. Zodat we jullie kunnen behoeden voor ‘vervelende verrassingen achteraf’ en we er voor kunnen zorgen dat jullie scheiding ‘fiscaal optimaal’ wordt geregeld tijdens de mediation.

● Zo kunnen jullie er voor kiezen om het hele jaar waarin jullie zijn gescheiden nog fiscaal partners blijven. Vaak heeft dit fiscale voordelen. Maar dan moeten jullie dit wel sámen afspreken in het convenant tijdens de mediation.

Mediation, wij helpen graag om jullie door dit fiscale ‘mijnenveld’ te laveren. Zodat we jullie kunnen behoeden voor ‘vervelende verrassingen achteraf’, en we er voor kunnen zorgen dat jullie scheiding ‘fiscaal optimaal’ wordt geregeld.

 
 
 
 
  Familie mediators Mediation Heerenveen en Zwolle afspraken persoonlijk of ia beeld overdag of s 'avonds, bel gerust voor meer informatie.

 Heerenveen Fok 68

 Zwolle Willemskade 18

 

             

 

Modern | Scheiden