top of page

Mediation is samen goed uit elkaar

 

Mediation is goed scheiden & gericht op beide partners. Wij informeren en adviseren jullie tijdens de mediation en het kiezen van oplossingen die voor beiden zo gunstig mogelijk zijn. Daar zit ook onze expertise. Wij houden jullie belangen goed in het oog en zorgen dat niemand ondergesneeuwd raakt. Arlette van den Berg mediator en orthopedagoog, Mediation ook in Heerenveen en Zwolle.

Mediation is belangen zien en verwoorden

Mediation en de regelingen. Wij zijn juridisch en fiscaal scherp. Geven een uitgebreide schriftelijke uitleg, hebben een snelle werkwijze en vaste prijsafspraken vooraf. En een jaar nazorg voor alle vragen achteraf. 

Mediation en kinderen

Drs Arlette van den Berg is MFN mediator en orthopedagoog, gespecialiseerd  in familie scheidingen. Zij geeft adviezen tijdens de mediation denkt mee en adviseert, ook na de scheiding.

 

Mediation en Nazorg

Daarnaast geven we na de mediation een jaar gratis nazorg, jullie kunnen dan bij ons terecht met jullie vragen. 

Ook op het ouderschapsplan hebben wij tijdens de mediation een duidelijke visie hoe een meegroeiend plan te maken met jullie en de kinderen. Wij hebben een uitgewerkt format voor jullie klaar.

Arlette zit in de Kennisgroep Kind en Echtscheiding waar  de belangen van de kinderen steeds centraler worden gesteld in Zwolle en Heerenveen

Drs. Arlette van den Berg

MFN Mediator en Orthopedagoog, staat voor je klaar.

📞 Mobiel: (06) 532 95 942 

📞 Vaste lijn: 4290018

Stuur een e-mail 

Beschikbaar ma-zo tot 21:00 uur

foto_arlette
mediation

MFN Mediator Arlette van den Berg,  Register Familie Mediator, lid Pilot groep rechtbank, intervisie begeleider mediation in Heerenveen en Zwolle

MfN_Registermediator_logo

Mediation en Fiscale Adviezen

Wat zijn de fiscale aspecten bij een scheiding ?

Mediation, een echtscheiding heeft veel fiscale consequenties, waar maar weinig mensen bij stilstaan.


Door onze expertise kunnen we jullie adviseren over de mogelijkheden en waarschuwen voor de valkuilen. Zodat we jullie kunnen behoeden voor ‘vervelende verrassingen achteraf’ en we er voor kunnen zorgen dat jullie scheiding ‘fiscaal optimaal’ wordt geregeld tijdens de mediation.

● Zo kunnen jullie er voor kiezen om het hele jaar waarin jullie zijn gescheiden nog fiscaal partners blijven. Vaak heeft dit fiscale voordelen. Maar dan moeten jullie dit wel sámen afspreken in het convenant tijdens de mediation.

Mediation, wij helpen graag om jullie door dit fiscale ‘mijnenveld’ te laveren. Zodat we jullie kunnen behoeden voor ‘vervelende verrassingen achteraf’, en we er voor kunnen zorgen dat jullie scheiding ‘fiscaal optimaal’ wordt geregeld.

bottom of page