Mediation Heerenveen met focus op morgen voor partners en kinderen

Ervaren mediator in Heerenveen. Arlette van den Berg is specialist mediator scheidingen. Zij behartigt zorgvuldig jullie belangen en zorgt dat niemand onder sneeuwt. Mediation, scheiden met heldere regelingen en een jaar nazorg door onze mediator. Arlette en haar collega Jessica zijn betrokken en ervaren MfN register Familie Mediators in Heerenveen aan de Fok 68.

Mediation Heerenveen bij ons meer dan bemiddeling alleen.

Mediation, een helder gedetailleerd overzicht naar de toekomst, op grond daarvan kunnen partners immers keuzes maken. Bij mediation komen heel wat zaken om de hoek kijken. Denk bijvoorbeeld aan de toekomstige financiën, een meegroeiend ouderschapsplan, de verdeling van bezittingen, de alimentatie, of eigen bedrijf. Wij werken snel en transparant met een inzichtelijke uitleg ook als het meer gecompliceerd is.

Arlette ziet scherp beider belangen tijdens de mediation!

Vaste prijsafspraken worden vooraf aan de mediation samen afgesproken. Dat is inclusief ons jaar nazorg. Ook over de nieuwe regels alimentatie en pensioenverdeling!

In Heerenveen aan de Fok, MFN Mediator Arlette van den Berg bel gerust voor informatie (06) 532 95 942, of stuur hier een e-mail.

Een eerste afspraak is vrijblijvend en kan in Heerenveen .foto_arlette

Drs Arlette van den Berg  Familie Mediator, Orthopedagoog Heerenveen

 

 

MfN Registermediator 72dpi logo

Mediation Heerenveen
Fok 68
8441 BR Heerenveen
info@modernscheiden.nl 
carousel3
Mediation Heerenveen 
 

 

  • Mediation Heerenveen ook voor alle financiële vragen over de toekomst.

Het financiële gedeelte moet helder worden uitgelegd omdat dat een van de pijlers voor een andere toekomst is. Arlette zal dit ook voor jullie helder op papier zetten naast het convenant. 

 

Mediation Heerenveen, met heel veel kinderen gaat het heel goed na de scheiding

Arlette van den Berg is Orthopedagoog gespecialiseerd in een scheiding en mediation.  Gelukkig zien we bij veel ouders dat het heel goed gaat met hun kinderen dat wordt nog wel een te weinig genoemd!

Een scheiding/mediation gaat soms gepaard met onzekerheid. Het is dan ook belangrijk dat het scheidingsproces zonder veel  conflicten verloopt. Dat is voor de kinderen de beste manier om door het proces heen te komen.  

 

Mediation Heerenveen,  MfN-register voor mediators

Skiede 

Mediation Heerenveen     

modern scheiden 5

Mediation Heerenveen:

 

 

Mediation Heerenveen  fok 68

 

 

Modern | Scheiden