Mediation Heerenveen 

Arlette van den Berg is een ervaren familie mediator, die samen met jullie alle aspecten van de scheiding snel en eerlijk regelt. Met haar prettige en persoonlijke aanpak zorgt zij voor een ongedwongen sfeer, waarbij Arlette jullie snel en in duidelijke taal inzicht geeft in alle financiële en fiscale gevolgen van de scheiding. Ook als er sprake is van een eigen onderneming.

Toekomst gericht op beider belangen, zodat jullie verder kunnen. Daarom geven wij een jaar lang nazorg, waarin jullie ook ná de scheiding met alle vragen bij ons terecht kunnen.  

Mediation Heerenveen: Wij regelen ook de rechtbankprocedure

Jullie krijgen niet alleen inzicht in jullie toekomstige financiële situatie, maar ook praktische en concrete adviezen. Arlette wijst jullie ook op alle toeslagen en waarschuwt voor fiscale valkuilen. Wij zetten dat ook direct voor jullie op papier zodat alles snel en zorgvuldig kan worden geregeld. Bovendien krijgen jullie praktische tips over de kinderen, de alimentatie, de woning, fiscaal partnerschap, de pensioenen, de eigen zaak en de verdeling van de bezittingen.

Arlette ziet scherp beider belangen tijdens de mediation

Als ervaren familie mediator en psycholoog houdt Arlette jullie beider belangen tijdens de mediation zorgvuldig in de gaten. Zij zorgt er voor dat alles transparant gebeurt en dat niemand raakt 'ondergesneeuwd'. Alleen zó kunnen er eerlijke afspraken worden gemaakt. Ook wat betreft onze kosten zijn we helder en transparant. Vaste prijsafspraken worden voorafgaand aan de mediation afgesproken en vastgelegd. Die kosten zijn inclusief de vlotte rechtbankprocedure, advocaat kosten en inclusief een jaar nazorg, waarbij jullie met alle vragen bij ons terecht kunnen. 

Mediation Heerenveen - MFN familie mediator Arlette van den Berg - bel gerust voor informatie  06  532 95 942  of een e-mail   vandenberg@uneken.nl

Een eerste afspraak is vrijblijvend en kan in Heerenveen aan de Fok 68. Arlette kan ook een afspraak 's avonds inplannen, of in het weekend.

 

foto_arlette

Drs Arlette van den Berg , ervaren en betrokken Familie Mediator en Orthopedagoog in Heerenveen

Arlette is Lid van de Pilot Groep Rechtbank, het betrekken van kinderen bij het ouderschapsplan.

Zij schreef hier diverse stukken voor en heeft mede de vragenlijst ontwikkeld voor de rechtbank.

MfN Registermediator 72dpi logo

Mediation Heerenveen
Fok 68
8441 BR Heerenveen
info@modernscheiden.nl 

 

carousel3
Mediation Heerenveen 
  

Mediation Heerenveen,  MfN-register voor mediators

Skiede 

Mediation Heerenveen     

modern scheiden 5

Mediation Heerenveen  fok 68

 

 

Modern | Scheiden