top of page

Mediation Heerenveen 

Arlette van den Berg is een ervaren familie mediator, die samen met jullie alle aspecten van de scheiding snel en eerlijk regelt. Met haar prettige en persoonlijke aanpak zorgt zij voor een ongedwongen sfeer, waarbij Arlette jullie snel en in duidelijke taal inzicht geeft in alle financiële en fiscale gevolgen van de scheiding. Ook als er sprake is van een eigen onderneming.

Toekomst gericht op beider belangen, zodat jullie verder kunnen. Daarom geven wij een jaar lang nazorg, waarin jullie ook ná de scheiding met alle vragen bij ons terecht kunnen.  

Mediation Heerenveen: Wij regelen ook de rechtbankprocedure

Jullie krijgen niet alleen inzicht in jullie toekomstige financiële situatie, maar ook praktische en concrete adviezen. Arlette wijst jullie ook op alle toeslagen en waarschuwt voor fiscale valkuilen. Wij zetten dat ook direct voor jullie op papier zodat alles snel en zorgvuldig kan worden geregeld. Bovendien krijgen jullie praktische tips over de kinderen, de alimentatie, de woning, fiscaal partnerschap, de pensioenen, de eigen zaak en de verdeling van de bezittingen.

Arlette ziet scherp beider belangen tijdens de mediation

Als ervaren familie mediator en psycholoog houdt Arlette jullie beider belangen tijdens de mediation zorgvuldig in de gaten. Zij zorgt er voor dat alles transparant gebeurt en dat niemand raakt 'ondergesneeuwd'. Alleen zó kunnen er eerlijke afspraken worden gemaakt. Ook wat betreft onze kosten zijn we helder en transparant. Vaste prijsafspraken worden voorafgaand aan de mediation afgesproken en vastgelegd. Die kosten zijn inclusief de vlotte rechtbankprocedure, advocaat kosten en inclusief een jaar nazorg, waarbij jullie met alle vragen bij ons terecht kunnen. 

foto_arlette

Drs. Arlette van den Berg

MFN Mediator en Orthopedagoog, staat voor je klaar.

📞 Mobiel: (06) 532 95 942 

Stuur een e-mail 

Beschikbaar ma-zo tot 21:00 uur

Een eerste afspraak is vrijblijvend en kan in Heerenveen aan de Fok 68

ook avonds inplannen, of in het weekend

Drs. Arlette van den Berg: Gedreven Familie Mediator en Orthopedagoog in Heerenveen

Arlette speelt een actieve rol binnen de Pilot Groep van de Rechtbank, gericht op het betrekken van kinderen bij het opstellen van het ouderschapsplan. Met haar expertise heeft ze diverse documenten bijgedragen en was mede-verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de vragenlijst die door de rechtbank wordt gebruikt.

MfN_Registermediator_logo
carousel3 (1)

Mediation Heerenveen

MfNregister voor mediators
 

Skiede 

Mediation Heerenveen  

Mediation Heerenveen

Fok 68
8441 BR Heerenveen
info@modernscheiden.nl

 
 
modern scheiden 5

Mediation Heerenveen fok 68

bottom of page