CONTACT

Bel voor een eerste vrijblijvende afspraak met onze Mediator Arlette van den Berg  06 53 29 59 42 of met een van haar collega's.

Of stuur haar hier een e-mail.                                            

's Avonds kun je Arlette tot 21.00 uur bellen.

 foto_arlette

Drs Arlette M. van den Berg
MFN-Familiemediator en orthopedagoog

Mediation

Een orienterend gesprek kan op korte termijn op een van onze locaties en is geheel vrijblijvend.Wij zullen dan helder vertellen wat wij voor jullie kunnen betekenen, hoe het traject er voor jullie uit gaat zien en wat de kosten precies worden.

Onze vaste prijsafspraak is inclusief Jaar nazorg voor vragen van jullie beiden!

Wij zijn onpartijdig en begeleiden jullie bij alle stappen in het echtscheidingsproces. Wij kunnen de belangen van beide partners goed belichten en zorgen dat een scheiding eerlijk en respectvol verloopt. Dat is onze expertise en belangrijk voor jullie toekomst.

 

 Of download onze brochure hier

  

 

                                         

     

 

 

Mediaton  in Noord en Midden Nederland

Een eerste gesprek, vrijblijvend en kosteloos, kan in Zwolle aan de Willemskade, Harderwijk aan het Engelserf, Hoogeveen aan de Brinkstraat, Deventer aan de Bruijnsteeg, Heerenveen aan de Fok, Sneek aan de Pottenbakkerstraat, Emmen aan de Baander Groningen aan de Brugstraat. 

 

 

Ook houden wij op andere Locaties zoals Meppel, Harderwijk, Dronten  vrijblijvende eerste besprekingen.                              Joyce Busch heeft vrijblijvende besprekingen in Dronten en Emmeloord, bel gerust voor de dagen en tijden waarop zij aanwezig is.

Joyce is mobiel te bereiken op 06 14895707

 

 

 

 

Mediation : Samen Scheiden

Arlette van den Berg  mob 06 532 959 42

Joyce Busch              mob 06 14 89 57 07

Jessica Uneken         mob 06 30 38 74 05

 

 

Modern | Scheiden