top of page

Mediation Ommen, nu op verzoek ook via Skype

Mediation Ommen, betrokken, direct en deskundig. Wij houden beider belangen scherp in het oog en focussen ons op de toekomst.
Om ervoor te zorgen dat de scheiding niet alleen snel, maar ook eerlijk en volledig wordt geregeld. Waarbij niets over het hoofd wordt gezien. Met een uniek Ouderschapsplan, waarin jullie samen met jullie vaste scheidingsbegeleider Arlette van den Berg  de kinderen centraal stellen. In een open en eerlijk overleg. 

Mediation Ommen: een einde aan de onzekerheid

Op een echtscheiding zit je niet te wachten, maar vaak heb je geen andere keuze. Waar je in zo’n situatie wél voor kunt kiezen, is voor duidelijkheid. Een einde aan de onzekerheid. Niet alleen voor de kinderen, maar ook duidelijkheid wat betreft de woning, jullie bezittingen en de financiën en al die andere belangrijke zaken, zoals de alimentatie en pensioenen. En natuurlijk ook de kosten.

Mediation : Uniek Jaar nazorg

Een succesvolle scheiding vraagt om duidelijkheid en structuur. In de vorm van één persoon die het scheidingsproces deskundig begeleidt. Een professionele en ervaren mediator en scheidingsbegeleider. 
Die jou, je partner en de kinderen snel en efficiënt door het hele traject loodst. Op basis van een duidelijk plan van aanpak, dat scheelt ook in de kosten. 

Mediation Ommen scherp oog voor beider belangen

Wil je meer informatie, bel dan onze MfN Register Familie Mediator drs Arlette van den Berg of Joyce Busch scheidingsbegeleider  op (06) 532 95 942 of stuur haar hier een e-mail, 

Een eerste afspraak is vrijblijvend en kosteloos.

foto_arlette

Mediation Ommen

ommen-mediation-2

Mediation Ommen Scheiden doe je samen !

Mediation Ommen    Mediation Dedemsvaart     Mediation Balkbrug

bottom of page