top of page

Mediation Zwolle

Arlette van den Berg is een doortastende en ervaren mediator uit Zwolle, gespecialiseerd in echtscheidingen. Arlette zorgt er voor dat alle aspecten van de scheiding respectvol, snel en eerlijk worden geregeld in gezamenlijk overleg met jullie. Hierbij kijkt Arlette niet alleen naar jullie wensen, maar geeft ook concrete en praktische adviezen in heldere taal en toekomstgericht. Daarom geven wij een jaar lang nazorg, waarbij jullie ook ná de scheiding met alle vragen bij ons terecht kunnen. 

foto arlette

Drs. Arlette van den Berg

MFN Mediator en Orthopedagoog, staat voor je klaar.

📞 Mobiel: (06) 532 95 942 

📞 Vaste lijn: 4290018

Stuur een e-mail 

Beschikbaar ma-zo tot 21:00 uur

meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek in Zwolle Willemskade 18  

Mediation Zwolle is bij ons méér dan alleen maar bemiddelen

Met ons plan van aanpak krijgen jullie op korte termijn helder inzicht in de financiële gevolgen van de scheiding, maar ook praktische en concrete adviezen. Wij nemen hier de tijd voor om dit samen met jullie te bespreken en zetten dit ook direct voor jullie op papier. Zo horen jullie van ons hoe het overnemen van een woning juridisch in elkaar zit, hoe de alimentatie werkt, de verdeling van de pensioenen, etc.. Maar jullie krijgen ook praktische adviezen om extra toeslagen te krijgen en fiscale valkuilen te voorkomen. Wij verzorgen zelf de rechtbankprocedure en de volledige juridische afwikkeling daarvan. Dat maakt mediation in Zwolle méér dan alleen bemiddelen.

 

Mediation Zwolle betekent een einde aan de onzekerheid

Echtscheidingsmediator Arlette van den Berg is niet alleen MfN Register Familie Mediator, maar ook Orthopedagoog (kinderpsycholoog). Zij helpt jullie om door deze lastige periode te komen. Tegelijk loodsen we jullie met een concreet stappenplan en duidelijke adviezen door het gehele traject, zowel op juridisch en fiscaal gebied. Bel Arlette gerust voor vragen over het mediation traject in Zwolle, over de kosten of hoelang een mediation bij ons duurt.

MfN_Registermediator_logo

Over Modern Scheiden

Arlette van den Berg is sinds 2008 mediator bij de MfN. Zij heeft aan de RUG Groningen rechten gestudeerd en zij heeft Orthopedagogiek (kinderpsychologie) gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Arlette heeft in 2008 Modern Scheiden opgericht en zich  verder gespecialiseerd tot Familie Mediator. Arlette werkt sindsdien aan het ontwikkelen van positieve en creatieve oplossingen om scheidingen respectvol, vlot en goed te laten verlopen.

Arlette zit als mediator en orthopedagoog in de Pilot Expert Groep ‘Kind en Scheiding’ van de rechtbank Zwolle, voor onderzoek naar het betrekken van kinderen bij ouderschapsplannen tijdens de mediation.  

Waarom kiezen voor Mediation in Zwolle

Om er voor te zorgen dat jullie scheiding respectvol, snel en eerlijk gebeurt. Waarmee het fundament voor jullie nieuwe toekomst wordt gebouwd. Om er voor te zorgen dat de scheiding niet ontaardt in een pijnlijk en langdurig conflict, voor jullie zelf en voor de kinderen. Modern Scheiden is scheiden zoals verantwoordelijke ouders dat doen. Samen. Niet als tegenstanders, maar als gelijkwaardige partners in een open en eerlijk overleg, waarbij wij met onze praktische adviezen jullie zorgvuldig en voortvarend door het gehele proces loodsen. Op die manier hebben we al vele ouders en kinderen succesvol geholpen om door deze moeilijke periode te komen. Waarbij we niets over het hoofd hebben gezien.

Mediation met jaar nazorg

Dat is ook de reden waarom we een jaar lang nazorg kunnen garanderen. Dat betekent dat jullie gedurende een jaar lang ná de scheiding samen met alle vragen bij ons terecht. Op die manier zorgen we er voor zorgen dat er ook ná de scheiding snel duidelijkheid wordt gegeven en onnodige discussies worden voorkomen.

bottom of page