On line

De gesprekken worden via Beeld gehouden. Met heldere uitleg van ons. Voor de zekerheid van clienten en andere mensen rondom ons.

Het proces kan zo vlot verlopen en snel ingediend worden door ons bij de rechtbank. Dit is het meest geschikt voor partners die samen nog goed door 1 deur kunnen. Dan kunnen ook de kosten laag blijven en de snelheid gegarandeerd.

Flitscheiding, snel scheiden

Modern Scheiden heeft een speciaal traject ontwikkelt voor een super snelle echtscheiding, flitsscheiding middels Mediation.

Wij zorgen dat jullie echtscheiding binnen een paar weken volledig is geregeld! Van A tot Z. Afgewikkeld door jullie Mediator die ook het verzoekschrift  indient bij de rechtbank.

Beeldscheiden Online, Snel, maar wel goed, soms in drie weken, ook met jaar nazorg voor beiden!

De zorgvuldigheid blijft bij ons altijd voorop staan. Een 'flits' scheiding betekent dus niet dat er minder wordt gedaan, maar dat alles sneller (en on line) wordt gedaan. Vaak buiten de normale kantoortijden. Als dat nodig is, dan doen wij dat. Dat is onze persoonlijke inzet. Dat is Modern Scheiden.Ook met alle adviezen fiscale voordelen.

Soms wil men nog sneller scheiden dat kan bij ons, vaak zien wij dat als mensen snel een huis willen verkopen of om andere persoonlijke redenen. Jessica Uneken Jurist en mediator regelt dat het verzoekschrift binnen een week bij de rechtbank ligt. Een compleet gedegen convenant met berekeningen en een een ouderschapsplan. Wij krijgen veel verzoeken om deze vorm van snel scheiden te regelen en ook hier bieden we een jaar nazorg voor alle vragen. 

Wij maken dan ook een snelle eerste afspraak voor een flitsscheiding

   
Jessica Uneken Jurist Mediator : mob (06) 53295942  

Of bel ons op 06 532 959 42 voor vragen over een flitsscheiding  

 

 

Informatie Flitsscheiding

De term flitsscheiding werd oorspronkelijk gebruikt voor een echtscheidingsmethode waarbij het huwelijk door een gemeenteambtenaar werd omgezet in een geregistreerd partnerschap. Dit geregistreerd partnerschap kon vervolgens vrij eenvoudig en zonder tussenkomst van een rechter ontbonden worden.

Echter :Flitsscheiding werd door wetswijziging later onmogelijk gemaakt

Door een flitsscheiding was het dus mogelijk om zonder tussenkomst van een rechter te scheiden.Door een wetswijziging is deze manier van scheiden sinds 1 maart 2009 niet meer mogelijk. Toch is de term flitsscheiding sindsdien niet helemaal verdwenen.

Flitsscheiding, vaak wordt deze benaming gebruikt voor een snelle echtscheidingsprocedure op gemeenschappelijk verzoek. Dit houdt in dat een Mediator namens u en uw partner een gezamenlijk verzoek bij de rechtbank indient met het doel zo spoedig mogelijk een echtscheidingsuitspraak te krijgen.

Wanneer is de Flitsscheiding het  meest geschikt ?

De flitsscheiding is met name geschikt voor mensen die echt snel willen scheiden, op korte termijn fiscale voordelen willen hebben van de scheiding.

In dat geval kan een echtscheiding snel geregeld worden.

 flitsscheiding

 

Modern scheiden

Drs Arlette van den Berg

MFN Mediator

Orthopedagoog

mobiel /06 532 959 42

 

 

Modern | Scheiden