top of page

Mediation Sneek

Mediation in Sneek. Arlette van den Berg register Familie Mediator, direct en zorgvuldig. Arlette  kijkt goed naar jullie beider belangen en de toekomst, waarbij niemand ondersneeuwt en alles in goed overleg wordt geregeld op een korte termijn.

Mediation Sneek: snel en betrokken

Tijdens de Mediation moet heel wat worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan de verdeling, de woning, pensioenen, alimentatie en ook niet onbelangrijk: hoe zit het met de kosten van de scheiding. Als mediator in Sneek informeert Arlette jullie over de valkuilen, maar ook over de fiscale voordelen die nog al eens over het hoofd worden gezien, ook bij complexe scheidingen. 

Mediation Sneek betekent een einde aan de onzekerheid

Echtscheidingsmediator Arlette van den Berg is niet alleen MfN Register Familie Mediator, maar ook Orthopedagoog. Zij begeleidt jullie met een concreet stappenplan en duidelijke adviezen door het gehele traject, zowel op juridisch en fiscaal gebied. Hierdoor krijgen jullie weer snel zicht op de toekomst. Bel Arlette gerust voor vragen over het mediation traject in Sneek, over de kosten of hoelang een mediation bij ons duurt.

Mediation Sneek: Een scheiding hoeft niet lang te duren

Wij geven jullie snel inzicht in de financiële en fiscale gevolgen van de scheiding, ook berekenen wij voor jullie toeslagen in de mediation. Zodat er snel rust en duidelijkheid komt en jullie weer verder kunnen. Met een jaar nazorg voor jullie vragen.  

Foto_arlette

Drs Arlette van den Berg Mediator orthopedagoog  Mediation / Mediator in Sneek

Arlette van den Berg mobiel (06) 532 95 942,  of stuur haar hier een e-mail. 

 

Mediation in Sneek
KOPERSLAGERSTRAAT 76
Sneek

info@modernscheiden.nl

 
bottom of page