top of page

Mediation in Winschoten

Onze MFN Mediator Jessica Uneken in Winschoten heeft als motto: Scheiden doe je samen! Dat klinkt een beetje vreemd, maar toch klopt het precies. Want als jij en je partner willen scheiden, dan heb je elkaar hard nodig om dat samen goed te doen.  Als jullie streven naar een geslaagde scheiding - snel, soepel en eerlijk, dan kan onze mediator Jessica Uneken helpen. Zij is daarbij jullie wegwijzer en ‘regisseur in Winschoten.’

Mediation, betrokken ervaren mediators

Bij Mediation Winschoten helpen we zowel mensen die al langer getrouwd zijn als partners die net een paar jaar samenwonen. Wat telt is dat de zaken goed en duidelijk worden geregeld.  Denk daarbij aan de financiën, alimentatie, de woning en fiscale aspecten bij een eigen bedrijf. Onze mediator Jessica Uneken wijst de weg en helpt bij het doorhakken van knopen. Jessica werkt met een vast team van juristen zodat alles van A tot Z geregeld wordt.

Mediation in Winschoten keuzes waar beiden achterstaan

Bij een scheiding en Mediation onderscheiden we drie belangrijke aandachtspunten: structuur, duidelijkheid en transparantie. Met dit in gedachten ontwikkelden wij een compleet stappenplan. Wat we aanbieden is dus geen standaard programma, maar honderd procent maatwerk.  Dat scheelt ook in de kosten. Een eerste afspraak is vrijblijvend en kosteloos dat kan in Winschoten aan het Burg. Schonfeldplein  en in Veendam of Groningen. 

MFN Mediator Jessica Uneken (06) 532 95 942

foto_jessica

Jessica Uneken, MFN mediator en jurist gespecialiseerd in gemeenschappelijke scheidingen Winschoten

Stuur ons hier een email voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek 

Jessica Uneken MFN mediator en jurist en Arlette van den Berg MFN mediator.

Groningen en Veendam     

Mediation Winschoten  Mediation Veendam       Mediation Groningen     Mediation Assen

 
bottom of page