top of page

Mediation Groningen 

Arlette van den Berg. Familie mediator in Groningen en omgeving, adviseert jullie graag. Op internet staat veel informatie over scheiden en misschien wel te veel en zie je door het bos de bomen niet meer. Wij informeren en adviseren jullie beiden helder en zorgvuldig. Mediation bij ons in Groningen, een vlot, persoonlijk en overzichtelijk traject.

Denk ook aan de financiën, alimentatie, de woning, verdeling en regelingen m.b.t. een eigen bedrijf. Wij informeren jullie uitgebreid ook in complexe echtscheidingen. Met een scherp oog voor beider belangen tijdens de mediation in Groningen.

Mediation: hoe helpen wij jullie

Mediation Groningen. Op basis van een goed en compleet plan. Iedere situatie is vaak weer anders en daarom is maatwerk belangrijk, waarbij niemand ondersneeuwt. Wij adviseren en informeren ook als er gesprekken met een Hypotheker of accountant moeten worden ingepland.

Groningen: Met een jaar nazorg voor beiden.

Voor alle vragen na de scheiding of hulp bij het invullen van pensioenformulieren, een herberekening bij veranderende inkomens. Onze clienten ervaren dat als zeer prettig omdat wij snel en zorgvuldig vragen beantwoorden altijd op een korte termijn.

Ook regelen wij de complete juridisch afhandeling, en vooraf een kostenoverzicht!

foto_arlette

Mediation Groningen drs Arlette van den Berg

 

Mediation in Groningen aan de Brugstraat

Neem vrijblijvend contact op met drs Arlette van den Berg MFN familie mediator en Orthopedagoog in Groningen.

Mobiel (06) 532 95 942 of stuur haar hier e-mail. 

 
mfn mediator

Modern Scheiden in Groningen

Arlette van den Berg is MfN Familie mediator en gedragswetenschapper. Zij is lid van de Expertgroep Kinderen en scheiden van de rechtbank.

Zij heeft mede de vragenlijsten voor de rechtbank ontwikkeld.

Zij heeft gestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen en aan de Vrije Universiteit en is sinds 2008 Mediator bij Modern scheiden in Groningen.

mediation-groningen-2

Groningen Brugstraat

Mediation Groningen

Brugstraat 7a
9712 AA Groningen

mob (06) 532 95 942
info@modernscheiden.nl

 

Mediation Groningen

Onze locaties zijn in Groningen, Winschoten en Veendam en Assen

 
bottom of page