top of page

Mediation in Emmeloord

Scheiden en mediation in Emmeloord : Niet als tegenstanders maar samen, zoals verantwoordelijke ouders dat eigenlijk zouden moeten doen. Wij gaan er voor zorgen dat de scheiding niet alleen snel, maar ook eerlijk en volledig wordt geregeld van A tot Z. Waarbij niets over het hoofd wordt gezien. Arlette van den Berg is MFN Familie mediator en orthopedagoog. Betrokken en vlot helpt zij jullie door de scheiding, al in het eerste gesprek kan zij al heel vel vragen beantwoorden en zorgen wegnemen.

Mediation Emmeloord: wij hebben een goed oog voor beider belangen

Mediation Emmeloord : Een einde aan de onzekerheid. Niet alleen voor de kinderen, maar ook duidelijkheid wat betreft de financiën en al die andere belangrijke zaken, zoals de alimentatie, de woning, de belastingen, de verdeling van jullie bezittingen en jullie pensioen. 

Mediation snel, direct en zorgvuldig, met een All Inn Tarief

Een snelle en zorgvuldige complete afwikkeling is wat partners meestal willen, met een helder financieel overzicht van de mogelijkheden. De prettige balans tussen zakelijk en persoonlijk wordt vaak door clienten benoemd. Daarnaast de kennis die wij in huis hebben over kinderen en adviezen die wij daarin geven wordt enorm gewaardeerd. Arlette is ook Lid van de Expertgroep Kinderen bij de Rechtbank.

Mediation in Emmeloord op basis van een duidelijk plan van aanpak.

Bel dan met Arlette van den Berg MFN Mediator Orthopedagoog (06) 53295942 

Een eerste afspraak, vrijblijvend en kosteloos overdag of in het weekend.

 

Mediation in Emmeloord 

  

Mediation in Emmeloord
Wilgenlaan 
8302 AM Emmeloord
(06) 148 95 707
info@modernscheiden.nl

Mediation Biddinghuizen
Mediation Dronten 
Mediation Emmeloord    
 

 
bottom of page