Mediation in Dronten 

Mediation Dronten. Onze focus ligt op goede regelingen voor de toekomst. Joyce Busch is een ervaren scheidingsbegeleider. Zij zorgt ervoor dat jullie samen tot een oplossing komen.  Scheiden met een helder stappenplan van A tot Z met een jaar nazorg. Zij heeft een directe aanpak en focust op zaken die echt van belang zijn in de toekomst. 

Mediation met oog voor beider belangen

Bij een een scheiding moeten heel veel zaken worden geregeld. Financiën, alimentatie, pensioenen enz. Het is belangrijk dat tijdens jullie Mediation niets over het hoofd wordt gezien. Wij informeren en adviseren, ook in complexe scheidingen. Joyce zorgt er ook voor dat niemand ondersneeuwt in lastige situaties. 

Mediation Dronten een stappenplan op maat

Mediation : eerlijkheid, respect en transparantie. Onze mediator Joyce is een ervaren specialist, die jullie door het proces loodst. Op een voortvarende en efficiënte wijze, Geen standaard programma, maar maatwerk en adviseert over de juridische, fiscale en persoonlijke gevolgen. 

Mediation Dronten het verschil : Ons betrokken team, deskundigheid en ervaring, jaar nazorg en vaste prijsafspraken vooraf.

Contact     

 

                    stuur hier een e-mail, drs Arlette van den Berg mediator MFN : (06) 532 95 942.

 

 

Mediation Dronten, speciale aandacht voor de kinderen

 

Wil je meer informatie? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak bij ons in Dronten, Emmeloord of Harderwijk of in een van de andere plaatsen.
Mediation Dronten       fazantendreef

 
(06)  532 95  942
info@modernscheiden.nl
 
 
Modern | Scheiden