dronten mediationMediation in Dronten

Joyce Busch is onze mediator in Dronten zij zorgt ervoor dat jullie samen tot een oplossing komen. Alles moet goed en duidelijk worden geregeld en daarbij mag niets over het hoofd worden gezien. Modern scheiden is scheiden met een helder stappenplan van A tot Z met een jaar nazorg. Open en eerlijk, in overleg en waarbij de kinderen centraal staan. Joyce is onze vaste scheidingsbegeleider en in Dronten.

Mediation met zorg en expertise

Bij een een scheiding moeten heel veel zaken worden geregeld. Financiën, belastingen, alimentatie, de woning, pensioenen en ga zo maar door. Het is heel belangrijk, ook voor de kinderen, dat tijdens de Mediation niets over het hoofd wordt gezien. Met het oog op de toekomst. Joyce weet waar de valkuilen liggen, wijst jullie de weg en informeert helder en duidelijk. Ook over de kinderen en de financien. Ook laat ze direct fiscale voor en nadelen zien ook in complexe scheidingen.

Mediation Dronten biedt een stappenplan op maat

Heel belangrijk bij een scheiding zijn structuur, duidelijkheid en transparantie. Bij Modern Scheiden weten we daar alles van. Onze mediator Joyce is een ervaren specialist op het gebied van familie mediaton, die jou, je partner en de kinderen bij de hand neemt en door het proces loodst. Op een voortvarende en efficiënte wijze, op basis van een compleet stappenplan. Geen standaard programma, maar maatwerk, geheel toegesneden op jullie situatie en specifieke wensen.

Mediation : Met een jaar nazorg.

Contact     

 

Joyce Busch betrokken, ervaren, doortastend                                           

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met onze scheidingsbegeleider Joyce Busch in Dronten aan de Fazantendreef. Bel haar dan op (06) 148 95 707, of stuur haar hier een e-mail. Joyce kan ook ’s avonds worden gebeld tot 21.00 uur op : (06) 532 95 942.

dronten mediation 2

Mediation, speciale aandacht voor de kinderen

Een scheiding kan heel emotioneel zijn. Gelukkig zien we bij veel ouders dat zij er veel waarde aan hechten dat het goed gaat met hun kinderen. Onze Mediator in Dronten geeft kinderen speciale aandacht tijdens het scheidingsproces als ouders dat willen. Een scheiding gaat immers gepaard met veel onzekerheid. Het is dan ook belangrijk dat het scheidingsproces zonder veel conflicten verloopt. Dat is voor de kinderen de beste manier om door het proces heen te komen. Wij stellen een duidelijk stappenplan op, geven direct heldere informatie en maken eerlijke afspraken.

Jullie kunnen hierdoor de basis voor de toekomst van jullie kinderen leggen.

Contact met Joyce Busch, Mediator in Dronten, Harderwijk, Emmeloord.

Wil je meer informatie? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak bij ons in Dronten aan de Fazantendreef of in een van de andere plaatsen. Joyce heeft ook vaak inloopspreekuren, bel gerust voor een inloop afspraak.

 dronten mediation 3
Mediation in Dronten

Fazantdreef 17-19
8251 JR Dronten 
(06) 148 95 707
info@modernscheiden.nl
 
Modern | Scheiden