Uit elkaar met Mediation en door de bomen het bos weer zien

Mediation Dronten. Onze focus ligt op goede regelingen voor de toekomst. Arlette is een ervaren scheidingsbegeleider. Zij zorgt ervoor dat jullie samen tot een oplossing komen.  Scheiden met een helder stappenplan van A tot Z met een jaar nazorg. Zij heeft een directe aanpak en focust op zaken die echt van belang zijn in de toekomst. Arlette is naast geregistreerd Mediator ook Orthopedagoog.

Mediation oplossingen in stressvolle tijden

Bij een een scheiding moeten heel veel zaken worden geregeld. Financiën, alimentatie, pensioenen enz. Het is belangrijk dat tijdens jullie Mediation niets over het hoofd wordt gezien. Wij informeren en adviseren, ook in complexe scheidingen. Arlette zorgt er ook voor dat niemand ondersneeuwt in lastige situaties. 

Mediation Dronten een stappenplan op maat

Mediation : eerlijkheid, respect en transparantie. Onze mediator Arlette is een ervaren specialist, die jullie door het proces loodst. Op een voortvarende en efficiënte wijze, Geen standaard programma, maar maatwerk en adviseert over de juridische, fiscale en persoonlijke gevolgen. 

Mediation Dronten het verschil : Ons betrokken team, deskundigheid en ervaring, jaar nazorg en vaste prijsafspraken vooraf   

                    Arlette van den Berg, stuur hier een e-mail, drs Arlette van den Berg mediator MFN : (06) 532 95 942.

 

 

Mediation Dronten, wil je meer informatie? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak bij ons in Dronten, Emmeloord of Harderwijk. 

Mediation Dronten        

(06)  532 95  942
info@modernscheiden.nl
 
 
Modern | Scheiden