top of page

Bij ModernScheiden ga je modern uit elkaar

In deze veranderende tijden is het essentieel om traditionele methoden te heroverwegen. Bij het beëindigen van relaties betekent dit een moderne en vooruitstrevende aanpak waarbij de focus ligt op de toekomst en het welzijn van alle betrokkenen.

Modern Scheiden

Modern scheiden gaat over meer dan alleen modern uit elkaar gaan. Het gaat over samenwerken, communiceren en vooruitkijken, ervoor zorgend dat beide partijen en, vooral, de kinderen een positieve uitkomst hebben.

Gericht op de Toekomst

Met de juiste begeleiding kunt u deze uitdagende fase in uw leven omzetten in een nieuwe start. Dit betekent niet alleen het regelen van juridische en financiële zaken, maar ook het waarborgen van emotioneel welzijn.

Mediatorsfederatie Nederland (MfN)

Het MfN-register staat voor kwaliteit en vertrouwen in mediation. Erkenning door zowel de Raad voor de rechtspraak als de Raad voor Rechtsbijstand benadrukt dit. Arlette van den Berg is met trots opgenomen in dit kwaliteitsregister als erkende mediator.

Bij Modernscheiden is het financieel voor elkaar

Tijdens een scheiding kunnen geldzaken complex zijn. Modernscheiden biedt deskundige begeleiding in alle financiële aspecten die komen kijken bij het uit elkaar gaan, zodat jullie alles financieel voor elkaar hebben.

Onze Diensten:

  • Echtscheiding & Einde Partnerschap: Professionele begeleiding om een hoofdstuk af te sluiten en een nieuw te beginnen.

  • Alimentatie & Ouderschapsplan: Heldere afspraken maken voor het welzijn van uw kinderen.

  • De Kinderen voorop: Wij focussen op het belang van het kind een kindgesprek: De stem van uw kind is essentieel en verdient aandacht.
     

Voordelen van Mediation

Mediation biedt een neutrale omgeving om geschillen op te lossen met de nadruk op samenwerking en het bereiken van een oplossing die voor beiden werkt.

Hoe Werkt Mediation?


Ontdek meer over het mediationproces en hoe het u kan ondersteunen.

Maak nu een afspraak!
Bent u klaar om de eerste stap te zetten naar een moderne en toekomstgerichte oplossing? Neem dan contact met ons op.

Bij ModernScheiden.nl zetten we een positieve stap naar de toekomst.

foto_arlette

Bel Arlette op 06-53295942 of stuur haar hier een e-mail voor een vrijblijvend gesprek.

Drs Arlette van den Berg
MFN Mediator
Orthopedagoog
mobiel: 06-53295942

bottom of page