Scheidings mediation op maat in Zutphen

Mediation in Zutphen. Samen met onze ervaren en deskundige Mediator in Zutphen. Die niet alleen het belang van de kinderen voorop stelt, maar jullie ook wijst op de regels en de fiscale voordelen en valkuilen. Die jullie kan adviseren over de financien, de polissen, de pensioenen en de procedure bij de rechtbank. Maar ook over de kinderen. Arlette van den Berg is naast geregistreerd MfN Familie Mediator, ook een ervaren Orthopedagoog. 

Mediation is samen tot oplossingen komen

Mediation, bij een scheiding spelen heel veel zaken tijdens een Mediation een rol. Denk alleen maar aan jullie financiën, de verdeling van de gezamenlijke bezittingen, de woning, eventueel een eigen bedrijf en het ouderschapsplan. Maar er moet ook snel duidelijkheid komen over de alimentatie, de pensioenen en de kosten van de kinderen. Onze mediators Arlette van den Berg en Jessica Uneken weten  door hun kennis en ervaring wat bij een scheiding belangrijk is en begeleiden jullie door het hele mediation proces.

Mediation en een goed ouderschapsplan

Met een mooi en uitvoerbaar ouderschapsplan, waarin jullie de kinderen centraal stellen en ze een stem geven. Wij hebben de kennis en kunde in huis om naast het zakelijke gedeelte ook het meest kwetsbare gedeelte, de afspraken rondom de kinderen, goed vast te leggen in een ouderschapsplan en wij zijn gedegen ervaren professionals als het over de kinderen gaat.

Beider belangen helder uitgelegd

Wij hebben een goed oog voor beider belangen en herkennen dreigende conflicten. Wij geven snel duidelijkheid en overzicht.

Mediation Zutphen een jaar nazorg

Onze Mediator adviseert, informeert en wijst jullie de weg. Altijd eerlijk en met het belang van de kinderen voorop. Samen met haar vaste collega's wordt na het scheidingstraject een jaar lang nazorg geboden. Ook bij complexe scheidingen.

 

Mediation in Zutphen, drs Arlette van den Berg MfN Mediator en orthopedagoog

foto arlette

Heb je vragen over de vele financiële, praktische of fiscale aspecten?

Neem dan gerust contact op met Familie Mediator Arlette van den Berg. Bel haar op (06) 532 95 942, of stuur haar hier een e-mail. 

 

Goed scheiden is....

Met mediation jullie scheiding samen regelen. Goed scheiden betekent voor ons dat wij jullie in een vlot tempo door de scheiding begeleiden.

Waarbij jullie goede volledige informatie krijgen om de juiste keuzes te maken tijdens de Mediation. 

Mediation, wij horen graag jullie wensen en dan gaan wij samen om tafel om te kijken hoe dit het beste is te realiseren met de mediator. Vaak zijn er meerdere wegen die tot een oplossing kunnen leiden, daar zijn wij professionals voor. 

 zuthpen mediation 1

Mediation in Zutphen
IJsselkade 11b 
Zutphen
(06) 532 95 942

Mediation Zutphen 

Onze mediator drs Arlette van den Berg is sinds 2013 lid van de Expertgroep Kind en Scheiding Rechtbank, hierin zijn ook de Rechterlijke macht,  Mediators-Orthopedagogen vertegenwoordigd. Het Ouderschapsplan speelt hier een centrale rol.

 

Mediation Zutphen        Mediation Lochem    Mediaton Voorst     Mediation Terwolde

Modern | Scheiden