top of page

Mediation Rouveen en Staphorst

Mijn naam is Arlette van den Berg en ik ben een ervaren mediator met een specialisatie in echtscheidingen. Als jullie mediator zorg ik ervoor dat alle aspecten van jullie scheiding op een respectvolle, efficiënte en eerlijke manier worden geregeld door middel van gezamenlijk overleg. Bij Mediation Rouveen gaan we verder dan alleen bemiddeling. Ik luister niet alleen naar jullie wensen, maar voorzie jullie ook van concrete en praktische adviezen in begrijpelijke taal, met de focus op de toekomst. respectvol en eerlijk, rekening houdend met waarden en normen van beide partners.

Foto_arlette

Bel Arlette op 06-53295942 of stuur haar hier een mail voor een vrijblijvend gesprek.

 

Een gepersonaliseerde aanpak voor jullie scheiding

Bij Mediation Rouveen begrijpen we dat elke echtscheiding uniek is. Daarom bieden we een plan van aanpak dat specifiek op jullie situatie is afgestemd. We streven ernaar om jullie op korte termijn een duidelijk inzicht te geven in de financiële consequenties van de scheiding, evenals praktisch en concreet advies. We nemen de tijd om dit samen met jullie te bespreken en leggen het ook direct vast op papier.

Juridisch en praktisch advies bij Mediation Rouveen

Bij Mediation Rouveen informeren we jullie over alle juridische aspecten die bij een scheiding komen kijken. We bespreken onderwerpen zoals het overnemen van een woning, de werking van alimentatie, de verdeling van pensioenen en nog veel meer. Daarnaast geven we praktische adviezen om extra toeslagen te verkrijgen en fiscale valkuilen te vermijden. Jullie kunnen erop vertrouwen dat we de rechtbankprocedure en de volledige juridische afhandeling voor onze rekening nemen. Zo gaan we bij Mediation Rouveen verder dan alleen bemiddeling.

Einde aan onzekerheid met Mediation Rouveen

Echtscheidingsmediator Arlette van den Berg is niet alleen een MfN-geregistreerde familiemediator, maar ook een orthopedagoog met ervaring. Ze begrijpt dat een scheiding een uitdagende periode is, vooral voor de kinderen. Daarom begeleiden we jullie niet alleen met een concreet stappenplan en duidelijk advies door het hele proces, maar ook op juridisch en fiscaal gebied. Twijfel niet om contact op te nemen met Arlette voor vragen over het mediationtraject in Rouveen, de kosten of de duur van de mediation.

MfN_Registermediator_logo

Over Modern Scheiden

Arlette van den Berg is al sinds 2008 mediator bij het MfN. Ze heeft gestudeerd aan de RUG Groningen en orthopedagogiek (kinderpsychologie) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 2008 heeft Arlette Modern Scheiden opgericht en sindsdien heeft ze zich verder gespecialiseerd als familiemediator. Haar doel is om scheidingen op een respectvolle, vlotte en goede manier te laten verlopen door positieve en creatieve oplossingen te vinden.

Arlette maakt deel uit van de Pilot Expert Groep 'Kind en Scheiding' van de rechtbank Zwolle, waar onderzoek wordt gedaan naar het betrekken van kinderen bij ouderschapsplannen tijdens de mediation.

Foto_arlette

Bel Arlette op 06-53295942 voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek in Zwolle Willemskade 18  

 

Waarom kiezen voor Mediation in Rouveen en Staphorst

Bij Mediation in Rouveen streven we ernaar om jullie scheiding op een respectvolle, snelle en eerlijke manier te laten verlopen. Op die manier leggen we het fundament voor jullie nieuwe toekomst. We willen voorkomen dat de scheiding uitmondt in een pijnlijk en langdurig conflict, zowel voor jullie als voor de kinderen. Bij Modern Scheiden zien we elkaar niet als tegenstanders, maar als gelijkwaardige partners in een open en eerlijk overleg. Met onze praktische adviezen begeleiden we jullie zorgvuldig en voortvarend door het hele proces. Op die manier hebben we al vele ouders en kinderen succesvol geholpen om deze moeilijke periode door te komen, zonder iets over het hoofd te zien.

Mediation met Nazorg: Jullie Vragen Blijven Welkom

Bij Mediation Rouveen garanderen we een jaar lang nazorg. Dat betekent dat jullie gedurende een jaar na de scheiding bij ons terechtkunnen met al jullie vragen. We willen ervoor zorgen dat er ook na de scheiding snel duidelijkheid wordt geboden en onnodige discussies worden voorkomen. Jullie kunnen op ons rekenen voor de ondersteuning die jullie nodig hebben, zelfs nadat het officiële scheidingsproces is afgerond.

bottom of page