top of page

Mediation Nunspeet

Een echtscheiding is een emotioneel en complex proces waarbij veel zaken geregeld moeten worden. Het is belangrijk om deze fase op een respectvolle, efficiënte en eerlijke manier af te handelen. In Nunspeet is Arlette van den Berg een ervaren en empathische mediator die gespecialiseerd is in het begeleiden van echtscheidingen. Ze luistert oprecht naar de wensen en behoeften van beide partijen en biedt concrete en praktische adviezen om een positieve toekomst mogelijk te maken. Bij Modern Scheiden gaat de begeleiding verder dan alleen bemiddeling, met een uniek plan van aanpak en een jaar lang nazorg.

foto_arlette

Bel Arlette op 06-53295942 of stuur haar hier een mail voor een vrijblijvend gesprek.

 

Mediation in Nunspeet is bij ons méér dan alleen maar bemiddelen

Financiële gevolgen en praktisch advies
Bij echtscheidingen komen veel financiële aspecten kijken, zoals het verdelen van bezittingen, alimentatie en pensioenen. Arlette van den Berg en haar team bij Modern Scheiden hebben een uniek plan van aanpak ontwikkeld waarmee echtparen snel inzicht krijgen in de financiële gevolgen van de scheiding. Ze nemen uitgebreid de tijd om deze aspecten met jullie te bespreken en leggen de afspraken direct vast. Daarnaast bieden ze praktisch advies over onderwerpen zoals het overnemen van een woning, het verkrijgen van toeslagen en het vermijden van fiscale valkuilen.

Juridische afhandeling


Naast het bieden van praktisch advies, zorgt Modern Scheiden ook voor de rechtbankprocedure en de volledige juridische afhandeling van de echtscheiding. Dit betekent dat jullie kunnen vertrouwen op de expertise van Arlette van den Berg en haar team om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Mediation in Elburg brengt een einde aan de onzekerheid

Een ervaren mediator en kinderpsycholoog
Arlette van den Berg is niet alleen een MfN-geregistreerde familiemediator, maar ook een orthopedagoog (kinderpsycholoog). Ze begrijpt hoe moeilijk deze periode voor jullie kan zijn, vooral als er kinderen bij betrokken zijn. Arlette begeleidt jullie met een concreet stappenplan en duidelijk advies op zowel juridisch als fiscaal gebied. Ze staat klaar om al jullie vragen te beantwoorden en jullie te ondersteunen gedurende het hele mediationtraject in Nunspeet.

Expertise en betrokkenheid
Arlette van den Berg heeft zich sinds 2008 gespecialiseerd in familiemediation en streeft altijd naar positieve en creatieve oplossingen om scheidingen op een respectvolle, soepele en harmonieuze manier te laten verlopen. Ze maakt deel uit van de Pilot Expert Groep 'Kind en Scheiding' van de rechtbank Zwolle, waar onderzoek wordt gedaan naar het betrekken van kinderen bij ouderschapsplannen tijdens de mediation.

MfN_Registermediator_logo nunspeet

Bel Arlette op 06-53295942 voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek in Zwolle Willemskade 18  

 

Waarom kiezen voor Mediation in Nunspeet

Respectvolle, snelle en eerlijke afhandeling
Het kiezen voor mediation in Nunspeet heeft verschillende voordelen. Het biedt de mogelijkheid om de scheiding op een respectvolle, snelle en eerlijke manier af te handelen. Arlette legt samen met jullie de basis voor jullie nieuwe toekomst en streven er naar om pijnlijke en langdurige conflicten te voorkomen, zowel voor jullie als voor de kinderen.

Zorgvuldige begeleiding door het hele proces
Mediation in Nunspeet, onder leiding van mediator Arlette van den Berg, biedt zorgvuldige begeleiding gedurende het hele proces. Met praktische adviezen en een doortastende aanpak begeleidt Modern Scheiden jullie zorgvuldig door alle aspecten van de echtscheiding. 

Mediation met een jaar nazorg


Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis die ook na de officiële afhandeling nog vragen en uitdagingen met zich mee kan brengen. Daarom biedt Modern Scheiden een jaar lang nazorg aan. Dit betekent dat jullie gedurende een jaar na de scheiding bij hen terecht kunnen met al jullie vragen. 

bottom of page