Mediation Heino maakt belangrijke beslissingen helder

Mediation in Heino samen met onze betrokken, ervaren  MfN Mediator Arlette van den Berg, goede, praktische oplossingen voor beiden zoeken. Samen op korte termijn tot eerlijke afspraken kunnen komen. Die ook juridisch en fiscaal een solide basis zijn voor jullie nieuwe toekomst. Zij focust samen met jullie op zaken die echt belangrijk voor jullie zijn.

Echtscheidingsmediation laat zien dat partners rust en duidelijkheid willen

Bij een scheiding gaat het vooral om transparantie tijdens de mediation.  Dat gebeurt op basis van een compleet stappenplan. Waar wij jou, je partner en de kinderen zorgvuldig begeleiden en goed informeren. Eerlijk en oplossingsgericht. Waarbij we een jaar lang nazorg in Heino bieden, jullie kunnen dan met alle vragen rond toeslagen, woning, indexering alimentatie bij ons terecht.

En natuurlijk met vragen of zorgen over de kinderen.       

Mediation ons verschil met bemiddelen, Arlette van den Berg is naast MFN mediator ook Orthopedagoog en heeft een goed  oog voor beider belangen tijdens de mediation

Mediation is samen scheiden dat betekent voor ons dat wij jullie in een vlot tempo, respectvol door de scheiding begeleiden. Waarbij wij jullie goed en volledig informeren en adviseren ook in complexe situaties.

 Mediator Arlette

drs Arlette van den Berg MFN Mediator  Orthopedagoog Mediation Heino ook s'avonds afspraken.
Neem gerust contact op met Arlette in Heino.
(06) 532 95 942.

Of stuur haar hier een e-mail.  

 

MEDIATION HEINO     MEDIATION LOCHEM    MEDIATION TWELLO    MEDIATION BATHMEN

Onze mediator Arlette houdt regelmatig mediation inloopspreekuren bel gerust als je een tijdstip wilt reserveren.
Modern | Scheiden