top of page

Mediation Heino

Bij mediation in Heino staan jullie centraal. Onder de deskundige begeleiding van onze ervaren MfN Mediator, Arlette van den Berg, werken jullie samen aan duurzame, eerlijke afspraken. Arlette, met haar diepgaande kennis, zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken niet alleen eerlijk zijn, maar ook juridisch en fiscaal solide voor de toekomst die voor jullie ligt. Haar focus ligt op het identificeren en aanpakken van de kwesties die voor jullie van het grootste belang zijn.

In de uitdagende periode van een scheiding zoeken veel partners naar rust en duidelijkheid. Wij bieden die door een transparant en gestructureerd stappenplan te hanteren. We zorgen voor zorgvuldige begeleiding, waarbij zowel jij, je partner als de kinderen op de voorgrond staan. Onze aanpak is eerlijk, oplossingsgericht en altijd met het oog op het welzijn van alle betrokkenen.

Bovendien onderscheiden we ons met een unieke nazorgdienst in Heino. Gedurende een jaar na de afronding van het mediationproces staan we voor jullie klaar. Of het nu gaat om vragen over toeslagen, de woning, indexering van alimentatie of zorgen met betrekking tot de kinderen; wij zijn er om jullie te ondersteunen.

Wat maakt onze aanpak speciaal?

 

Arlette van den Berg is niet alleen een gekwalificeerde MfN mediator maar ook een Orthopedagoog. Dit stelt haar in staat om met een scherpe blik en empathisch vermogen de belangen van beide partijen te behartigen, zelfs in complexe situaties. Bij ons betekent mediation een gezamenlijke, respectvolle en goed geïnformeerde weg door de uitdagingen van een scheiding.

foto_arlette

Drs. Arlette van den Berg: MFN Mediator & Orthopedagoog in Heino

 

Beschikbaar voor avondafspraken, Arlette is er om u te ondersteunen tijdens uw mediationproces in Heino.

Neem contact op: 📞 (06) 532 95 942 of stuur haar een e-mail.

Neem gerust contact op met Arlette in Heino.

(06) 532 95 942.

Of stuur haar hier een e-mail. 

 
MfN Logo

Mediation op Diverse Locaties: Heino | Lochem | Twello | Bathmen

De ervaren mediator, Arlette, organiseert frequent inloopspreekuren op deze locaties. Wilt u een specifiek tijdstip reserveren? Bel gerust.

bottom of page