top of page

Mediation Hasselt

Arlette van den Berg is een daadkrachtige en ervaren mediator uit de regio Hasselt, gespecialiseerd in echtscheidingen. Arlette zorgt ervoor dat alle aspecten van de scheiding op een respectvolle, efficiënte en eerlijke manier worden geregeld via gezamenlijk overleg. Naast het luisteren naar jullie wensen, voorziet Arlette ook van concrete en praktische adviezen in begrijpelijke taal en met een focus op de toekomst. Daarom bieden wij een jaar lang nazorg, waarbij jullie ook na de scheiding bij ons terechtkunnen met al jullie vragen.

foto_arlette

Bel Arlette op 06-53295942 of stuur haar hier een mail voor een vrijblijvend gesprek.

 

Mediation Hasselt: Méér dan alleen maar bemiddelen

Met ons plan van aanpak krijgen jullie op korte termijn een duidelijk inzicht in de financiële consequenties van de scheiding, evenals praktisch en concreet advies.  We informeren jullie over de juridische aspecten van het overnemen van een woning, de werking van alimentatie, de verdeling van pensioenen, en meer. Daarnaast geven we praktische adviezen om extra toeslagen te verkrijgen en fiscale valkuilen te vermijden. Wij verzorgen zelf de rechtbankprocedure en de volledige juridische afhandeling ervan. Zo gaat mediation in Hasselt verder dan alleen bemiddeling.

Mediation Hasselt helder en vlot

Scheidingsmediator Arlette van den Berg is niet alleen een MfN-geregistreerde familiemediator, maar ook een orthopedagoog. Ze helpt jullie om deze uitdagende periode vlot door te komen. Tegelijkertijd begeleiden we jullie met een concreet stappenplan en duidelijk advies door het hele proces, zowel op juridisch als fiscaal gebied. Aarzel niet om Arlette te bellen voor vragen over het mediation traject in Hasselt, over de kosten of de duur van een mediation bij ons.

MfN_Registermediator_logo

Over Modern Scheiden

Arlette van den Berg is sinds 2008 mediator bij het MfN. Ze heeft rechten gestudeerd aan de RUG Groningen en orthopedagogiek (kinderpsychologie) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 2008 richtte Arlette Modern Scheiden op en specialiseerde ze zich verder als familie mediator. Sindsdien werkt Arlette aan het ontwikkelen van positieve en creatieve oplossingen om scheidingen op een respectvolle, vlotte en goede manier te laten verlopen.

Arlette maakt deel uit van de Pilot Expert Groep 'Kind en Scheiding' van de rechtbank Zwolle, waar onderzoek wordt gedaan naar het betrekken van kinderen bij ouderschapsplannen tijdens de mediation.

foto_arlette

Bel Arlette op 06-53295942 voor meer informatie 

 

Waarom kiezen voor Mediation in Hasselt

Om ervoor te zorgen dat jullie scheiding op een respectvolle, snelle en eerlijke manier verloopt. Op die manier leggen we het fundament voor jullie nieuwe toekomst.

Mediation met een jaar nazorg

Dat betekent dat jullie gedurende een jaar na de scheiding bij ons terechtkunnen met al jullie vragen. Op die manier zorgen we ervoor dat er ook na de scheiding snel duidelijkheid wordt geboden en onnodige discussies worden voorkomen.

bottom of page