modern scheiden 6

Mediation in Harderwijk

Scheiden doe je niet zomaar. Toch kan je proberen om een scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen. Niet tégen elkaar, maar mét elkaar, dat is de beste weg die je kunt volgen. Ook de kinderen hebben dan het minste last van de scheiding. mediation Harderwijk helpt jullie graag. Joyce Bush, onze betrokken en ervaren mediator voor Harderwijk  aan het Engelserf, treedt daarbij op als jullie ‘regisseur’. 

Mediation Harderwijk : onze mediator weet hoe het werkt

Of je getrouwd bent of samenwoont, belangrijker is dat jullie zaken goed worden geregeld. Financiën, alimentatie, de woning, en onderneming. Heel veel zaken spelen een rol . En alles dient netjes, op een verantwoorde, eerlijke manier te worden geregeld. Onze mediator Joyce Busch weet hoe het werkt en zorgt dat het gebeurt. Voor jullie en de kinderen. Ook geeft ze snel zicht op alle toeslagen, fiscale voor en nadelen.

Uniek : Nazorg een jaar lang voor beiden.

 

Mediation : een stappenplan voor structuur en duidelijkheid

Structuur, duidelijkheid en transparantie met mediation. Joyce ziet het als belangrijke speerpunten voor een geslaagde scheiding. Daarom wordt allereerst een compleet stappenplan ontwikkeld. Geen standaard programma, maar een plan op maat dat geheel is toegesneden op jullie specifieke situatie. Onze mediator  loodst jullie door het hele scheidingsproces van A tot Z.. Dat gebeurt op een efficiënte, kordate, maar altijd begripvolle manier.      

Joyce Busch 2

Bel of mail Joyce Busch, mediator in Harderwijk

Heb je vragen over de vele financiële, praktische zaken of over de kinderen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met onze mediator voor Harderwijk en omgeving. 

Neem contact op met onze mediator en scheidingsbegeleider Joyce Busch.

Bel haar op (06) 148 95 707, Of stuur hier een e-mail. Je kunt Joyce ook ’s avonds bellen, tot 21.00 uur: (06) 532 95 942.

Veel zorg en aandacht voor de kinderen

Een scheiding kan belastend zijn voor de kinderen. Ze verdienen daarom zorg en aandacht. Joyce biedt die aandacht, met de focus  op onder andere het vermijden van conflicten. Gelukkig merken wij dat veel ouders tijdens de scheiding de belangen van de kinderen voorop zetten. Wij helpen ouders een goed ouderschapplan, gericht op de toekomst, te maken. Waarin de kinderen ook een stem hebben.

Joyce houdt regelmatig inloopspreekuren, bel gerust als jullie hier een tijdstip willen reserveren. 

Mediation Harderwijk
 
 
Modern | Scheiden Harderwijk
Engelserf 35                                   
3843 DD Harderwijk,
Joyce Busch (06) 148 95 707
info@modernscheiden.nl
Mediation Harderwijk
 
 
  Mediation Harderwijk   Mediation Dronten  Mediation Emmeloord  Mediation Ermelo  
Modern | Scheiden