modern scheiden 6

Mediation in Harderwijk

Scheiden doe je niet zomaar. Toch kan je proberen om een scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen. Niet tégen elkaar, maar mét elkaar, dat is de beste weg die je kunt volgen. Ook de kinderen hebben dan het minste last van de scheiding. Scheidingsbegeleider Joyce Bush, onze betrokken en ervaren mediator in Harderwijk, kan alles voor jullie van A tot Z regelen.

Mediation Harderwijk : onze mediator weet hoe het werkt

Onze mediator Joyce Busch is betrokken, ervaren en doortastend. Tijdens de intake geeft ze een duidelijk beeld van het te doorlopen traject en geeft heldere adviezen. Vooraf kan ze met jullie een vaste prijsafspraak maken en vastleggen zodat partners niet voor verassingen komen te staan. Een jaar nazorg hoort daar ook bij.

Uniek : Nazorg een jaar lang voor beiden.

 

Mediation : een stappenplan voor structuur en duidelijkheid

Structuur, duidelijkheid en transparantie met mediation. Joyce ziet het als belangrijke speerpunten voor een geslaagde scheiding. Daarom wordt allereerst een helder beeld van het traject geschetst. Een plan op maat dat geheel is toegesneden op jullie specifieke situatie. Onze mediator begeleidt jullie door het hele scheidingsproces van A tot Z. Dat gebeurt op een efficiënte, kordate, maar altijd begripvolle manier.      

Joyce Busch 2

Bel of mail Joyce Busch, mediator in Harderwijk

Heeft u vragen over de vele financiële, praktische zaken of over de kinderen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met onze mediator voor Harderwijk en omgeving. 

Neem contact op met onze mediator en scheidingsbegeleider Joyce Busch.

Bel haar op (06) 148 95 707, Of stuur hier een e-mail. Je kunt Joyce ook ’s avonds bellen, tot 21.00 uur: (06) 532 95 942.

Veel zorg en aandacht voor de kinderen

Een scheiding kan belastend zijn voor de kinderen. Ze verdienen daarom zorg en aandacht. Joyce biedt die aandacht, met de focus  op onder andere het vermijden van conflicten. Gelukkig merken wij dat veel ouders tijdens de scheiding de belangen van de kinderen voorop zetten. Wij helpen ouders een goed ouderschapsplan, gericht op de toekomst, te maken. Waarin de kinderen ook een stem hebben.

Joyce houdt regelmatig inloopspreekuren, bel gerust als jullie hier een tijdstip willen reserveren. 

 
 
 
Mediation Harderwijk
Daltonstraat 17                                 
Harderwijk,
Joyce Busch (06) 148 95 707
info@modernscheiden.nl
Mediation Harderwijk
 
 
  Mediation Harderwijk   Mediation Dronten  Mediation Emmeloord  Mediation Ermelo  
Modern | Scheiden