top of page

Mediation Genemuiden

Arlette van den Berg is een empathische en ervaren mediator uit de regio Genemuiden, gespecialiseerd in het begeleiden van echtscheidingen. Arlette zet zich in om alle aspecten van de scheiding op een respectvolle, efficiënte en eerlijke manier te regelen via gezamenlijk overleg. Ze luistert aandachtig naar jullie wensen en voorziet jullie van concrete en praktische adviezen, helder en gericht op de toekomst. Bovendien bieden wij een jaar lang nazorg, waarbij jullie ook na de scheiding bij ons terecht kunnen met al jullie vragen.

foto Arlette

Bel Arlette op 06-53295942 of stuur haar hier een mail voor een vrijblijvend gesprek.

 

Concrete hulp

Met ons unieke plan van aanpak krijgen jullie snel inzicht in de financiële gevolgen van de scheiding, samen met praktisch en concreet advies. We nemen de tijd om dit uitgebreid met jullie te bespreken en leggen het ook direct vast. We informeren jullie over de juridische aspecten van het overnemen van een woning, de werking van alimentatie, de verdeling van pensioenen en meer. Daarnaast geven we praktische adviezen om extra toeslagen te verkrijgen en fiscale valkuilen te vermijden. Wij verzorgen zelf de rechtbankprocedure en de volledige juridische afhandeling ervan. Zo gaat mediation in Genemuiden verder dan alleen bemiddeling.
.

Mediation Genemuiden betekent het einde van onzekerheid

Echtscheidingsmediator Arlette van den Berg is niet alleen een MfN-geregistreerde familiemediator, maar ook een orthopedagoog (kinderpsycholoog). Ze helpt jullie om deze moeilijke periode door te komen. Tegelijkertijd begeleiden we jullie met een concreet stappenplan en duidelijk advies gedurende het hele proces, zowel op juridisch als fiscaal gebied. Aarzel niet om Arlette te bellen voor vragen over het mediationtraject in Genemuiden, over de kosten of de duur van de mediation bij ons.

mfn logo

Over Modern Scheiden

Arlette van den Berg is sinds 2008 mediator bij het MfN. Ze heeft rechten gestudeerd aan de RUG Groningen en orthopedagogiek (kinderpsychologie) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 2008 richtte Arlette Modern Scheiden op en heeft ze zich verder gespecialiseerd als familiemediator. Sindsdien werkt Arlette aan het ontwikkelen van positieve en creatieve oplossingen om scheidingen op een respectvolle, vlotte en goede manier te laten verlopen.

Arlette maakt deel uit van de Pilot Expert Groep 'Kind en Scheiding' van de rechtbank Zwolle, waar onderzoek wordt gedaan naar het betrekken van kinderen bij ouderschapsplannen tijdens de mediation.

foto_arlette

Bel Arlette op 06-53295942 voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek in Zwolle Willemskade 18  

 

Waarom kiezen voor Mediation in Genemuiden 

Om ervoor te zorgen dat jullie scheiding op een respectvolle, snelle en eerlijke manier verloopt. Op die manier leggen we de basis voor jullie nieuwe toekomst. We willen voorkomen dat de scheiding uitmondt in een pijnlijk en langdurig conflict, zowel voor jullie als voor de kinderen. Modern Scheiden staat voor scheiden zoals verantwoordelijke ouders dat doen: samen. We zien elkaar niet als tegenstanders, maar als gelijkwaardige partners in een open en eerlijk overleg. Met onze praktische adviezen begeleiden we jullie zorgvuldig en voortvarend door het hele proces. Op die manier hebben we al vele ouders en kinderen succesvol geholpen om deze moeilijke periode door te komen, zonder iets over het hoofd te zien.

bottom of page