top of page

Mediation Elburg

Arlette van den Berg is een empathische en zeer ervaren mediator uit de regio Elburg, gespecialiseerd in het begeleiden van echtscheidingen. Arlette zet zich volledig in om alle aspecten van de scheiding op een respectvolle, efficiënte en eerlijke manier te regelen door middel van gezamenlijk overleg. Ze luistert met oprechte aandacht naar jullie wensen en behoeften en voorziet jullie van concrete en praktische adviezen die gericht zijn op een hoopvolle toekomst. Bovendien bieden wij een jaar lang nazorg, waarbij jullie ook na de scheiding bij ons terecht kunnen met al jullie vragen en zorgen.

Foto_arlette

Bel Arlette op 06-53295942 of stuur haar hier een mail voor een vrijblijvend gesprek.

 

Mediation in Elburg is bij ons méér dan alleen maar bemiddelen

Met ons unieke plan van aanpak geven wij jullie snel inzicht in de financiële gevolgen van de scheiding, gecombineerd met praktisch en concreet advies. We nemen ruimschoots de tijd om dit grondig met jullie te bespreken en leggen het direct vast. Daarnaast informeren we jullie uitvoerig over de juridische aspecten rondom het overnemen van een woning, de werking van alimentatie, de verdeling van pensioenen en meer. Bovendien geven we praktische adviezen om extra toeslagen te verkrijgen en valkuilen op fiscaal gebied te vermijden. Wij zorgen persoonlijk voor de rechtbankprocedure en de volledige juridische afhandeling ervan. Zo gaat mediation in Elburg verder dan alleen maar bemiddeling.

 

Mediation in Elburg brengt een einde aan de onzekerheid

Echtscheidingsmediator Arlette van den Berg is niet alleen een MfN-geregistreerde familiemediator, maar ook een orthopedagoog (kinderpsycholoog). Ze helpt jullie om deze moeilijke periode te doorstaan, met begrip en medeleven. Tegelijkertijd begeleiden we jullie met een concreet stappenplan en duidelijk advies gedurende het hele proces, zowel op juridisch als fiscaal gebied. Aarzel niet om Arlette te bellen als jullie vragen hebben over het mediationtraject in Elburg, de kosten of de duur van de mediation bij ons.

MfN_Registermediator_logo

Over Modern Scheiden

Arlette van den Berg is sinds 2008 mediator bij het MfN. Ze heeft gestudeerd aan de RUG Groningen en orthopedagogiek (kinderpsychologie) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 2008 heeft Arlette Modern Scheiden opgericht en sindsdien heeft ze zich verder gespecialiseerd als familiemediator. Arlette streeft er voortdurend naar om positieve en creatieve oplossingen te vinden die scheidingen op een respectvolle, soepele en harmonieuze manier laten verlopen.

Arlette maakt deel uit van de Pilot Expert Groep 'Kind en Scheiding' van de rechtbank Zwolle, waar onderzoek wordt gedaan naar het betrekken van kinderen bij ouderschapsplannen tijdens de mediation.

foto_arlette

Bel Arlette op 06-53295942 voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek in Zwolle Willemskade 18  

 

Waarom kiezen voor Mediation in Elburg

Kies voor ons om ervoor te zorgen dat jullie scheiding op een respectvolle, snelle en eerlijke manier verloopt. Op die manier leggen we de basis voor jullie nieuwe toekomst. We willen voorkomen dat de scheiding uitmondt in een pijnlijk en langdurig conflict, zowel voor jullie als voor de kinderen. Bij Modern Scheiden zien we onszelf niet als tegenstanders, maar als gelijkwaardige partners in een open en eerlijk overleg. We begeleiden jullie zorgvuldig en voortvarend door het hele proces met praktische adviezen, zodat jullie niets over het hoofd zien. Op deze manier hebben we al vele ouders en kinderen succesvol geholpen om deze moeilijke periode door te komen.

Daarom kunnen we jullie een jaar lang nazorg garanderen. Dit betekent dat jullie gedurende een jaar na de scheiding bij ons terechtkunnen met al jullie vragen. Op die manier zorgen we ervoor dat er ook na de scheiding snel duidelijkheid wordt geboden en onnodige discussies worden voorkomen. We staan altijd klaar om jullie te ondersteunen, zelfs nadat het mediation proces is afgerond.

bottom of page