Mediation Wolvega : Eerlijk oplossingen in stressvolle tijden

Scheiden met Mediation. Samen, om ervoor te zorgen dat de scheiding door mediation niet alleen snel, maar ook eerlijk en volledig wordt geregeld. Met een goede juridische en fiscale basis en een uniek ouderschapsplan, waarin jullie samen met jullie vaste mediator en scheidingsbegeleider Arlette van den Berg de kinderen centraal stellen. In een open en eerlijk overleg. Met een jaar lang kosteloos nazorg na de mediation.

Mediation Wolvega : keuzes waar beide partners achterstaan

Meer dan Mediation. Arlette heeft aandacht voor de belangen en zorgen van beide partners en zorgen ervoor dat niemand ondersneeuwt. Allround specialisten op juridisch, fiscaal en pedagogisch vlak, dat is onze kracht en daarom kunnen we ook een jaar nazorg bieden. 

Scheidingsmediation hoe helpen wij jullie?

 Arlette van den Berg en Jessica Uneken zijn deskundige scheidingsmediators en leiden jullie snel en zorgvuldig door de scheiding. Op basis van een duidelijk plan van aanpak. Wij zoeken jullie fiscale voordelen uit, lezen de jaarrekeningen eigen bedrijf of adviseren jullie als er vragen over de kinderen zijn. Een vaste scheidingsbegeleider met een vast team. Ook de gehele juridische afwikkeling wordt geregeld!

Mediation Wolvega: Een Jaar nazorg voor alle vragen na de mediation en een All Inn tarief vooraf!

Wil je meer informatie, bel dan onze MfN Mediator en Scheidingsbegeleider Drs Arlette van den Berg op 06 532 959 42 of stuur haar hier een e-mail. Een eerste afspraak in Wolvega, Steenwijk of Heerenveen  is vrijblijvend en kosteloos.

 

foto_arlette

Mediation Wolvega Drs Arlette van den Berg is MfN familie mediator en orthopedagoog

Mediation Wolvega

Griffoenpark

 

Mediation Heerenveen

Fok 68

 

 

 

info@modernscheiden.nl

 

 

 

Mediation Wolvega             Mediator Wolvega                          Scheiden Wolvega

Modern | Scheiden