top of page

Mediation Raalte

Scheiden doe je samen!

Mediation in Raalte, daar bedoelen we mee dat als jij en je partner willen scheiden, je elkaar nodig hebt om die scheiding op een eerlijke en verantwoorde manier te laten verlopen. Niet alleen voor jezelf, maar ook en vooral voor de kinderen. Als je een succesvolle scheiding wilt - snel, soepel en kindvriendelijk- dan kan Modern Scheiden je helpen. wij staan jullie graag terzijde in Raalte.

Uit elkaar met scheidingsmediation

Mediation Raalte, Het doet het er niet zoveel toe hoe lang je bij elkaar bent, en of je eigenlijk wel getrouwd bent. Bij Mediation Raalte helpen we ook mensen die een aantal jaren samenwonen. Wat telt is dat de zaken goed en duidelijk worden geregeld, waarbij niets over het hoofd wordt gezien, ook niet als de scheiding snel geregeld moet worden.

Onze  scheidingsbegeleiders Arlette van den Berg en Jessica Uneken nemen onzekerheid weg, voor jou, je partner en de kinderen. Denk aan de financiën, alimentatie, de woning. Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende scheidingsvormen, bijvoorbeeld een scheiding van tafel en bed?

Mediation Raalte: jaar nazorg gratis 

Er wordt een duidelijk plan van aanpak opgesteld. De mediator houdt rekening met problemen waar jullie tegen aan kunnen lopen. Wij houden in dien nodig ruggespraak met andere specialisten om het scheidingsproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

foto_arlette

Neem contact op met Arlette van den Berg, mediator Raalte

Neem geheel vrijblijvend contact op met onze Familie mediators en/of Scheidingsbegeleiders: drs. Arlette van den Berg  (06) 532 95 942 . Neem hiervoor telefonisch contact op of stuur hier een e-mail.

Modern Scheiden met mediation in Raalte

Samen keuzes maken waar jullie beiden achter staan, wij kunnen jullie rustig door het scheidingsproces leiden, het traject mag nooit te lang duren omdat rust voor jullie en de kinderen ook belangrijk is na een turbulente periode. Wij hebben betrokken collega's die creatieve oplossingen kunnen aandragen en zicht hebben op de hedendaagse fiscale valkuilen. Een oriënterend gesprek is vrijblijvend. Wij horen graag jullie wensen en dan gaan wij samen om tafel om te kijken hoe deze het beste gerealiseerd kunnen worden. Vaak worden meerdere opties besproken en de gevolgen hiervan. De keuze blijft altijd aan de partners zelf.

bottom of page