Mediation Leeuwarden

Mediation Leeuwarden : ‘Scheiden doe je samen!’ is ons mediation motto. Waar wij als mediators oog voor jullie belangen en wensen hebben. Mediators Arlette van den Berg en Jessica Uneken, betrokken en ervaren mediators in Leeuwarden en Heerenveen, zij regelen snel en zorgvuldig jullie scheiding. Beiden zijn direct in hun adviezen en informatie. Ze informeren helder en duidelijk en geven heldere adviezen. Beiden staan voor een eerlijk en vlot traject.

Mediation Leeuwarden, oog voor beider belangen

Mediation Leeuwarden, het is vooral belangrijk dat alle zaken tijdens de Mediation zonder uitzondering, goed worden geregeld met het oog op de toekomst. Het gaat dan om onderwerpen als financiën, alimentatie, de woning of een eigen bedrijf en de verschillende scheidingsvormen. Onze mediator Arlette van den Berg begeleidt en informeert van A tot Z! Wij verzorgen ook de rechtbankprocedure en juridische afwikkeling van de scheiding na de mediation op korte termijn.

Mediation in Leeuwarden is bij ons méér dan alleen maar bemiddelen

Met ons plan van aanpak krijgen jullie op korte termijn helder inzicht in de financiële gevolgen van de scheiding, maar ook praktische en concrete adviezen. Wij nemen hier de tijd voor om dit samen met jullie te bespreken en zetten dit ook direct voor jullie op papier. Zo horen jullie van ons hoe het overnemen van een woning juridisch in elkaar zit, hoe de alimentatie werkt, de verdeling van de pensioenen, etc.. Maar jullie krijgen ook praktische adviezen m.b.t. toeslagen en zo fiscale valkuilen te voorkomen. 

Mediation zorgt voor structuur en duidelijkheid

Voor een succesvolle mediation scheiding onderscheiden we drie speerpunten: overzicht, snelheid, nazorg. We komen dus niet met een standaard programma, maar met maatwerk. Zo houden jullie de kosten ook in de hand.

 

foto arlette  

drs Arlette van den Berg Mediator, MfN familie mediator 

Mediation Leeuwarden

Maak dan geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met: drs Arlette van den Berg (06) 532 95 942 of stuur hier een e-mail.

  

 

 


Mediation Leeuwarden, MFN  Register Familie Mediator

 

Mediation Leeuwarden

Schrans

Leeuwarden

 

 

Mediation Heerenveen

Fok 68

Heerenveen


Leeuwarden

info@modernscheiden.nl

 

 leeuwarden mediation 3

LEEUWARDEN  MEDIATION 

friesland Mediation

 

Modern | Scheiden