top of page

Mediation Leeuwarden

Mediation Leeuwarden : ‘Scheiden doe je samen!’ is ons mediation motto. Waarbij Arlette  als mediator oog voor jullie belangen en wensen heeft. Mediator Arlette van den Berg is een betrokken en ervaren mediator in Leeuwarden en Heerenveen, zij regelt snel en zorgvuldig jullie scheiding. Arlette informeert helder en duidelijk en geeft ook fiscale adviezen.

Mediation Leeuwarden, oog voor beider belangen

Mediation Leeuwarden, onze mediator Arlette van den Berg begeleidt en informeert van A tot Z! Zij verzorgt ook de rechtbankprocedure en juridische afwikkeling van de scheiding na de mediation op korte termijn. Wij streven naar goede oplossingen waarbij niemand tijdens de mediation ondergesneeuwd raakt.

Mediation in Leeuwarden is bij ons méér dan alleen maar bemiddelen

Met ons plan van aanpak krijgen jullie op korte termijn helder inzicht in de financiële gevolgen van de scheiding, maar ook praktische en concrete adviezen. Wij nemen hier de tijd voor om dit samen met jullie te bespreken en zetten dit ook direct voor jullie op papier. Zo horen jullie van ons hoe het overnemen van een woning juridisch in elkaar zit, hoe de alimentatie werkt, de verdeling van de pensioenen, etc.. Maar jullie krijgen ook praktische adviezen m.b.t. toeslagen en zo fiscale valkuilen te voorkomen. 

foto_arlette

drs Arlette van den Berg Mediator, MfN familie mediator 

Maak dan geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met: drs Arlette van den Berg (06) 532 95 942 of stuur hier een e-mail.

mfn registermediator

Mediation Leeuwarden, MFN  Register Familie Mediator

Mediation Leeuwarden

Schrans

Leeuwarden

Mediation Heerenveen

Fok 68

Heerenveen

 
leeuwarden-mediation-3

LEEUWARDEN  MEDIATION 

Friesland Mediation

bottom of page