top of page

Mediation Hoogeveen

Een zorgvuldig kortdurend traject met een jaar nazorg ook als een herberekening moet komen.

Mediation Hoogeveen. Onze MFN mediators Arlette van den berg en Jessica Uneken adviseren en informeren jullie over alle mogelijkheden, met een goed oog tijdens de mediation voor beider belangen. In een kennismakingsgesprek, dit kan nu ook telefonisch wordt alles helder uitgelegd hoe het mediation traject loopt, de duur en de kosten.

Mediation Hoogeveen: met het oog op de toekomst

Bij een scheiding moet veel worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan de financiën, de alimentatie, de pensioenen of jullie woning. Ook moet worden nagedacht over de fiscale gevolgen en risico's. Bij dit alles mag niets over het hoofd worden gezien. Onze mediator biedt die zekerheid. Omdat ze precies weet wat in jullie situatie belangrijk is. Op basis van kennis en ervaring wijst zij jullie de weg tijdens de mediation. 

Mediation Hoogeveen is duidelijkheid en maatwerk.

Jessica Uneken, Arlette van den Berg, MfN Familie mediator regelen jullie scheiding op basis van een doordacht en compleet stappenplan, dat is toegesneden op jullie specifieke situatie. Waarbij niets over het hoofd wordt gezien.

Jullie krijgen na de scheiding een jaar lang kosteloos nazorg zowel voor vragen op het financiele gebied als voor vragen over jullie kinderen.

Vaste prijsafspraken voor de mediation en kosten advocaat

foto_arlette

drs Arlette van den Berg MFN Mediator en Orthopedagoog 

Mediation: neem vrijblijvend contact op met Arlette van den Berg

Aan de Brinkstraat in Hoogeveen.

Drs Arlette van den Berg : (06) 532 95 942, of stuur haar hier een e-mail. 

mfn Registermediator

Mediation Hoogeveen aan de Brinkstraat: goed scheiden!

Goed scheiden betekent voor ons in een vlot tempo jullie juiste en volledige informatie geven zodat jullie weloverwogen keuzes kunnen maken.

Wij adviseren jullie daarbij natuurlijk! Vaak zijn er meer wegen die naar de gewenste oplossingen kunnen leiden. Ook schetsen we een beeld van jullie toekomstige financiele situatie en maken we berekeningen voor jullie, wij zetten dat ook nauwkeurig voor jullie op papier zodat jullie dat rustig na kunnen lezen. Weloverwogen keuzes maken dat vinden wij belangrijk.

Wij adviseren daarbij wat de voor en nadelen zijn van eventuele keuzes. Jullie beslissen uiteindelijk. Samen met ouders gaan we ook stapsgewijs een Ouderschapsplan opstellen en betrekken wij de kinderen bij het ouderschapsplan als ouders dat wensen.

 

Mediation Hoogeveen

Brinkstraat 36-38

HOOGEVEEN

 

 

 

 -

 

Mediation Hoogeveen  Mediation Zuidwolde  Mediation Coevorden

bottom of page