top of page

Mediation Drachten

drs Arlette van den Berg, Familie Mediator Orthopedagoog

Mediation in Drachten belangrijk is snel duidelijkheid.

Wij houden scherp jullie beider belangen altijd goed in het oog. Tijdens de mediaton in Drachten wordt alles goed en duidelijk op korte termijn geregeld. De financiën, alimentatie, de woning, de pensioenen of verdeling eigen bedrijf. En ook: wat zijn de fiscale gevolgen en de toeslagen. Wij zorgen dat jullie daar goed zicht op krijgen. Ook complexe scheidingen zijn onze  expertise. Wij geven een jaar nazorg, op basis van onze ervaring, aan jullie beiden!

 

Mediation, hoe helpen wij jullie?

Een zorgvuldige vlotte scheiding, vanaf het begin tot en met de juridische afhandeling.Jullie hebben binnen een week een eerste afspraak waarbij wij alle stappen direct uitleggen en aangeven wat de kosten worden. Wij hanteren een All Inn tarief zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan. Wij kunnen dan ook al vragen over de woning, de kinderen beantwoorden. Wij hebben een hecht sterk team om de scheiding vlot en goed te laten verlopen in Drachten en Heerenveen.

 

Mediation en juridische afwikkeling wij zorgen voor het verloop van het hele traject.

Voor een kennismakingsgesprek kunt u overdag of 's avonds of zelfs in het weekend een afspraak maken. Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek met Arlette.

foto_arlette

Neem contact op met onze Familie Mediator en Orthopedagoog  drs Arlette van den Berg

Arlette is mobiel te bereiken op (06) 532 95 942, of stuur een email naar info@modernscheiden.nl  

mfn mediator drachten

Mediation Drachten
aan de Berglaan 

 

Mediation Heerenveen

 aan de Fok 

bottom of page