top of page

Mediation Almelo

nu ook op verzoek via skype, Scheiden doe je samen!

Mediation in Almelo,  Met een goed oog voor beider belangen. Onze Mediator Arlette van den Berg staan jullie graag terzijde aan het Baken in Almelo.

Wat telt is dat de zaken goed en duidelijk worden geregeld door onze mediator in Almelo van A tot Z.Wij nemen onzekerheid weg, Denk aan de financiën, de alimentatie, de woning, de verdeling en de fiscale valkuilen. Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende scheidingsvormen, bijvoorbeeld een scheiding van tafel en bed? Mediation Almelo, Arlette van den Berg wijst jullie de weg. Op basis van veel kennis en jarenlange ervaring.

Mediation Almelo voor een compleet plan van aanpak

Onze Mediators zijn ervaren en doortastende specialisten die jou, je partner en de kinderen bij de hand nemen en door het proces loodsen. Op een voortvarende en efficiënte wijze, op basis van een goed en compleet plan van aanpak. Geen standaard programma, maar een plan van aanpak dat is toegesneden op jullie situatie en specifieke wensen.Dat scheelt in de koisten. 

 

Jaar nazorg

Jaar nazorg voor beiden voor al jullie vragen. Kosten bedragen 1650 euro voor een totaal pakket Convenant, ouderschapsplan en het bruggesprek voor de rechtbank. Julie hebben Skype gesprekken. De kosten voor de advocaat en het indienen verzoekschrift bedragen 375 euro en de griffierechten bedragen 291 euro. Als een van beiden subsidie krijgt worden de kosten een stuk lager. Voor meerwerk in verband met bijvoorbeeld een eigen bedrijf  of complexe berekeningen worden vooraf vaste prijsafspraken gemaakt.

 

        Arlette van den Berg

foto_arlette

Neem contact op met Arlette van den Berg

Mediation Almelo, neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze MfN Register Familie Mediator en Scheidingsbegeleider drs Arlette van den Berg op (06) 532 95 942. Je kunt Arlette 's-avonds tot 21.00 uur bellen of stuur hier een e-mail. 

 

 

Mediation Almelo: Wat betekent Goed Scheiden voor ons.

Goed Scheiden betekent voor ons een vlot tempo, goede volledige informatie, adviseren bij het maken van de juiste keuze en het helder krijgen van hoe financieel de toekomst er voor jullie uit gaat zien.

Tegelijkertijd het maken van een ouderschapsplan zodat kinderen een kans krijgen om tot gelukkige volwassenen uit te groeien.Wij bieden ook een jaar lang gratis nazorg. Voor al jullie vragen over bijvoorbeeld het Huis en de verkoop of overname, Fiscaal partner of niet, Indexering Alimentatie kunnen jullie bij ons terecht, mediation Almelo bij onze scheidingsmediators.

Maar natuurlijk ook met vragen of zorgen over jullie kinderen of het Ouderschapsplan kun je bij ons terecht.

 

 

Mediation Almelo

Stationsstraat 

Almelo

info@modernscheiden.nl

 
bottom of page