inloop

Als u een tijdstip wilt op een van onze Locaties reserveren, dan kunt u ons bellen op 06 53295942

 Snelle procedure, vaste prijsafspraak, jaar nazorg. 

 

of stuur Arlette van den Berg een email   vandenberg@uneken.nl, jullie krijgen dan dezelfde dag een bevestiging!

 

 

 

Beschermde titel

De titel MfN-registermediator is een beschermde titel Dat wil zeggen dat alleen mediators die gekwalificeerd en erkend zijn door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM), de stichting die het MfN-register beheert en onderhoudt, de titel mogen voeren. Dat geldt ook voor de oude titel NMI register mediator*.

Of mail:  info@modernscheiden.nl      

 Drs Arlette van den Berg
 MFN register mediator
 
 
Ons Team Modernscheiden Mediators
 
Joyce Busch 2 Joyce Busch
 
T: 038-4225288
M: 06-14895707
E: busch@uneken.nl 
Familie mediator
Joyce werkt sinds 2006 bij Modern Scheiden. Zij is werkzaam als familie mediator en heeft zich daarbij gespecialiseerd op het gebied van online echtscheidingen en scheidingen met kinderen. In dat verband heeft zij de opleiding tot gecertificeerd mediator afgerond.
Haar focus als scheidingsbemiddelaar ligt op de consequenties van een echtscheiding voor de kinderen. Ook kan zij
-vanwege haar financiële achtergrond- al in een vroeg stadium de financiële gevolgen van een echtscheiding in beeld brengen.
Joyce haar aanpak kenmerkt zich door een grote mate van betrokkenheid en het streven naar het bereiken van een gemeenschappelijke oplossing. En dat doet ze (eerlijk gezegd) erg goed.
 
 
 
willianne lantinga portret modern scheiden
Willianne Lantinga

T: 038-4225288
M: 06-15258986
E: lantinga@uneken.nl


ADR  Familie mediator

Willianne is de 'motor' van het online scheiden geworden en scheidingen van tafel en bed en fiscale gevolgen daarvan zij zorgt ervoor dat wat er moet gebeuren, ook echt gebeurt.

Als Familie mediator met juridische achtergrond  houdt zij zich onder meer bezig met online scheidingsbemiddeling. In dat kader heeft Willianne een groot aantal opleidingen succesvol afgerond en geldt zij als expert op het vlak van alimentatiekwesties.
Zij kan daarbij vertrouwen op haar jarenlange ervaring en brengt de gevolgen van een scheiding op lange termijn helder in kaart. Williane geldt als zeer accuraat, betrokken en snel.

 
 
 
 
 
 

jessica uneken modernscheiden

Jessica Uneken
T: 038-4225288
M: 06-30387405
E: jessica@uneken.nl

ADR Familie Mediator Jurist

Jessica is sinds 2008 bij ons werkzaam als jurist en mediator, gespecialiseerd in scheiding-familierecht. Daarnaast is zij ook familie mediator en regelt zij gezamenlijke echtscheidingen. Haar aanstekelijke openheid zorgt niet alleen voor een goede sfeer op kantoor, maar ook voor een open en eerlijk contact met onze klanten en relaties.
Jessica schreef al eerder over de juridische aansprakelijkheid .Publicatie weergegeven (in het landelijke blad LBA).
Publicaties:
Publicatie in het landelijke blad LBA

 

 

 

 

Drs Arlette van den Berg Familie Mediator Orthopedagoog

 Scheiden en  Visie

Scheiden vraagt om een heldere mediation visie

Een succesvolle scheiding vraagt om duidelijkheid en structuur tijdens de mediation. In de vorm van één persoon die het proces deskundig begeleidt, een professionele en ervaren Mediator. En tegelijktijd ook een betrokken Mediator/ scheidingsbegeleider die jou, je partner en de kinderen snel en efficiënt door het hele traject loodst van A tot Z. En die staat voor een jaar nazorg.

Op basis van een duidelijk plan van aanpak. Een deskundige die weet waar jullie tegenaan kunnen lopen, wat de mogelijkheden zijn en waar de valkuilen liggen. En die tijdens de mediation steeds ruggenspraak houdt met andere ervaren specialisten.

Daar zijn wij goed in en daarin ligt onze kracht om snel met een goed helder plan te komen waarin de kinderen ook een stem kunnen hebben richting de toekomst.

Wil je meer informatie of heb je een vraag over het mediation traject, bel dan gerust onze MfN Familiemediator Arlette van den Berg.

Arlette is bereikbaar op 06-53295942, of stuur haar hier een e-mail.

 

MFN Mediator

Drs Arlette van den Berg is MfN Familie Mediator, Scheidingsbegeleider en Kinderpsycholoog. Arlette is ingeschreven in het MfN-register voor mediators. Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend en kosteloos op een van onze eigen locaties.

Ook is zij Lid van de Expertgroep kind en scheiding.

 Mediation Locaties

Neem gerust contact op met Arlette of haar collega´s Joyce Busch of Willianne Lantinga om te kijken waar een afspraak voor jullie het beste ingepland kan worden.

 

Wij zitten op meerdere Locaties in het noorden en midden van het land.

 

 

 

 Bel gerust voor een locatie bij u in de buurt of een afspraak thuis.

 

 

 

Modern | Scheiden