Het laatste nieuws
Wettelijke indexering alimentatie 2018
vrijdag 22 december 2017
    Het veranderen van de duur van de partneralimentatie. Er ligt een voorstel om de duur van de alimentatie te beperken tot maximaal vijf jaar. Er zijn uitzonderingen zoals als er bijvoorbeeld kinderen...

Online scheiden, kan dat ?

Ja, met Modern Scheiden kunnen jullie op een zorgvuldige manier ook online scheiden.

Online scheiden. Als jullie het met elkaar eens zijn, kan een online scheiding goed en snel geregeld worden. Soms moet het ook snel, bijvoorbeeld als een van de partners bijvoorbeeld snel een huis wil kopen. Dan moet alles soms al binnen een week bij de rechtbank zijn ingediend. 

Soms zijn partners overal al uit en dan is een online scheiding misschien iets voor jullie. Via ModernScheiden krijgen jullie de mogelijkheid om online alle zaken vanuit jullie eigen woning te regelen.

Met een vaste mediator/ scheidingsbegeleider, Joyce Busch of  Willianne Lantinga, online scheidingsbegeleiders.

 

Online scheiden, hoe gaat dat?

Online scheiden vragenlijst                                                                                                                                             

Nadat jullie telefonisch contact met ons hebben gehad, krijgen jullie van ons een online vragenlijst toe gemaild. Deze lijst kan worden ingevuld en teruggemaild naar jullie mediator.

Mochten jullie er misschien niet uitkomen of hebben jullie vragen, dan kunnen jullie altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen met Joyce Busch of Willianne Lantinga, online mediators.
Jullie vragen over juridische zaken of de kinderen en het ouderschapsplan worden vrijwel altijd binnen een paar uur beantwoord.

Mocht het nodig zijn dan plannen we eventueel een afspraak in op een van onze locaties als jullie het over bepaalde zaken niet eens worden.

   foto joyce kleur    willianne lantinga portret modern scheiden                                                                                                                                                                                     

Neem voor vragen gerust contact op met Joyce Busch of Willianne Lantinga, overdag te bereiken op 06 14 89 57 07 .

Online scheiden vragenlijst retourneren. Nadat jullie de vragenlijst geretourneerd hebben, ontvangen jullie van ons per e-mail een door ons opgesteld concept echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan.

Online Convenant en Online Ouderschapsplan. Waarbij aan alles is gedacht. Zo kunnen de formaliteiten snel geregeld worden. Met eventuele vragen kunnen jullie direct telefonisch terecht bij jullie eigen scheidingscoach.Of het nu gaat om de verdeling, woning, alimentatie of pensioenen. Maar ook wat betreft de kinderen.

De meeste partners kunnen er op die manier snel en zorgvuldig uitkomen. Maar als jullie er op sommige punten niet lijken uit te komen, alimentatie, pensioenen of het huis, dan kan ook op korte termijn een afspraak worden ingepland om tot een oplossing te komen.

Tarieven Online scheiden, wij zijn niet de goedkoopste op het gebied van online scheiden. Wij willen een goed convenant en een gedegen ouderschapsplan waarbij de belangen van de kinderen voorop staan. Daarvoor is soms meer persoonlijke aandacht nodig en dat willen we graag geven. In ons team zitten ook vaste juristen en pedagogen/ orthopedagogen waar wij direct op terug kunnen vallen.

Ook kunnen we op grond van onze ervaring, alleen als jullie dat wensen, samen met jullie bekijken of het verstandig is online te scheiden. Stel er zitten fiscale nadelen aan dan zullen wij dit samen met jullie bespreken en een online plan op maat maken, waardoor het online scheiden traject toch snel kan worden geregeld.

Tijdens onze telefonische of persoonlijke kennismaking zullen wij een vaste prijs voorstellen voor het online traject. Ons hoofdkantoor is dagelijks te bereiken op 038-4290018

 

Scheiden Online

Met de online methode van Modern Scheiden versnel je het proces, maar behoud je de kwaliteit en zorgvuldigheid.

 een snel en toch persoonlijke traject
• bespaart daarmee tijd en kosten
• alles kan vanuit huis geregeld worden
• met een eigen scheidingscoach
 
  Joyce Busch mediator
 
Voor meer informatie over online scheiden kun je Joyce Busch,onze mediator, bellen: mobiel te bereiken op 
(06) 148 95 707.
 

Of bel ons algemene nummer (038) 4290018 voor snel en helder zicht op de mogelijkheden van het online scheiden.

Of mail:  info@modernscheiden.nl met jullie vragen over een online scheiding.
 
 
 
 
 Drs Arlette van den Berg
 
 
 
 Joyce Busch
 
T: 038-4225288
M: (06) 148 98 707
E: busch@uneken.nl

Familie mediator
Joyce werkt sinds 2006 bij Modern Scheiden. Zij is werkzaam als familie mediator en heeft zich daarbij gespecialiseerd op het gebied van online echtscheidingen en scheidingen met kinderen. In dat verband heeft zij de opleiding tot gecertificeerd mediator afgerond.
Haar focus als scheidingsbemiddelaar ligt op de consequenties van een echtscheiding voor de kinderen. Ook kan zij
-vanwege haar financiële achtergrond- al in een vroeg stadium de financiële gevolgen van een echtscheiding in beeld brengen.
Joyce haar aanpak kenmerkt zich door een grote mate van betrokkenheid en het streven naar het bereiken van een gemeenschappelijke oplossing. En dat doet ze (eerlijk gezegd) erg goed.

 

casper uneken
 
 
Casper Uneken
T: 038-4225288
M: 06-30387405
 
Familie mediator specialisatie echtscheidingen met kinderen/ jeugdigen,   Jeugd Pedagoog 

U wilt als ouders afspraken kunnen maken voor de lange termijn, gericht op de toekomst. Scheiden zoals verantwoordelijke ouders dat doen, niet als tegenstanders maar samen. Om ervoor te zorgen dat de scheiding niet alleen snel, maar ook eerlijk en nauwkeurig wordt geregeld, begeleidt Casper de scheiding van begin tot eind, waarbij hij toewerkt naar een open en eerlijk overleg.

Casper is geregistreerd Mediator, heeft de MfN erkende opleiding tot Mediator bij het Expertisecentrum Conflictmanagement afgerond en is ontwikkelaar van de post HBO opleiding tot Echtscheidingsspecialist. Casper Uneken heeft een pedagogische achtergrond en is directeur van Kinderenvoorop.
Activiteiten:
Lid van het NMv, de beroepsvereniging voor professionals in Mediation.
Lid van de Vereniging Familie- en Jeugdrecht.
Bestuurslid van de Stichting Kenniskring Weerbaarheid (SKW).
Examinator bij de Hogeschool Utrecht.

 

 
 
willianne lantinga portret modern scheiden
 
Willianne Lantinga
T: 038-4225288
M: (06) 152 58 986
E: lantinga@uneken.nl

Familie mediator opleiding ADR, on line specialist echtscheidingen

Willianne is de 'motor' van het online scheiden geworden, die er voor zorgt dat wat er moet gebeuren, ook echt gebeurt.
Als juridisch medewerker en Familie mediator houdt zij zich onder meer bezig met online scheidingsbemiddeling. In dat kader heeft Willianne een groot aantal opleidingen succesvol afgerond en geldt zij als expert op het vlak van alimentatiekwesties.
Zij kan daarbij vertrouwen op haar jarenlange ervaring en brengt de gevolgen van een scheiding op lange termijn helder in kaart. Williane geldt als zeer accuraat, betrokken en betrouwbaar.

 

jessica uneken modernscheiden

Jessica Uneken
T: 038-4225288
M: (06) 303 87 405
E: jessica@uneken.nl

Familie Mediator Jurist specialisatie  familie echtscheidingen en verdelingingen

Jessica is sinds 2008 bij ons werkzaam als jurist en mediator, gespecialiseerd in scheiding-familierecht. Daarnaast is zij ook familie mediator en regelt zij gezamenlijke echtscheidingen. Haar aanstekelijke openheid zorgt niet alleen voor een goede sfeer op kantoor, maar ook voor een open en eerlijk contact met onze klanten en relaties.
Jessica schreef haar scriptie over de juridische aansprakelijkheid .Hieronder staat die publicatie weergegeven (in het landelijke blad LBA).
Publicaties:
Publicatie in het landelijke blad LBA

 

Drs Arlette van den Berg Familie Mediator Orthopedagoog

 Scheiden vraagt om een heldere mediation visie

Een succesvolle scheiding vraagt om duidelijkheid en structuur tijdens de mediation. In de vorm van één persoon die het proces deskundig begeleidt, een professionele en ervaren Mediator. En tegelijktijd ook een betrokken Mediator/ scheidingsbegeleider die jou, je partner en de kinderen snel en efficiënt door het hele traject loodst.

Op basis van een duidelijk plan van aanpak. Een deskundige die weet waar jullie tegenaan kunnen lopen, wat de mogelijkheden zijn en waar de valkuilen liggen. En die tijdens de mediation steeds ruggenspraak houdt met andere ervaren specialisten.

Wil je meer informatie of heb je een vraag over het mediation traject, bel dan gerust onze MfN Familiemediator Arlette van den Berg.

Arlette is bereikbaar op (06) 532 95 942, of stuur haar hier een e-mail.

 

Drs Arlette van den Berg is MfN Familie Mediator, Scheidingsbegeleider en Kinderpsycholoog. Arlette is ingeschreven in het MfN-register voor mediators. Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend en kosteloos op een van onze eigen locaties.Ook is zij Lid van de Expertgroep kind en scheiding.

 

Mediation Locaties

Neem gerust contact op met Arlette of haar collega´s Joyce Busch of Willianne Lantinga om te kijken waar een afspraak voor jullie het beste ingepland kan worden.

Wij zitten op meerdere Locaties in het land. Onze hoofdlocatie zit in Zwolle aan de Willemskade 18.

 

 

 

 
Modern | Scheiden