mediation deventer

Mediation Deventer is samen scheiden

Mediation en Scheiden. Scheiden doe je samen! Met het belang van jullie kinderen voorop. Samen met onze ervaren en deskundige MfN Mediator Arlette van den Berg die jullie helpt bij het vinden van praktische oplossingen en weet waar de valkuilen liggen. Zodat jullie samen op korte termijn tot eerlijke afspraken kunnen komen. Die ook juridisch en fiscaal een solide basis zijn voor jullie nieuwe toekomst en waar je op kunt bouwen.

Onze Mediator zorgt voor duidelijkheid

Bij een scheiding gaat het om structuur, duidelijkheid en transparantie tijdens de mediation.  Dat gebeurt op basis van een compleet stappenplan. Het plan is ontwikkeld door onze ervaren scheidingsspecialisten die jou, je partner en de kinderen bij de hand nemen en zorgvuldig begeleiden en goed informeren. Eerlijk en oplossingsgericht.  Waarbij we een jaar lang nazorg bieden nadat de scheiding definitief is geworden, jullie kunnen dan met vragen rond toeslagen, woning, indexering alimentatie bij ons terecht.

En natuurlijk met vragen of zorgen over de kinderen.       

Mediator Arlette

Mediation is ook samen oplossingen zoeken op korte termijn

Goed scheiden betekent voor ons dat wij jullie in een vlot tempo respectvol door de scheiding begeleiden. Waarbij wij jullie goed en volledig informeren en adviseren.

Zodat juiste keuzes tijdens de mediation kunnen worden gemaakt. Ook zetten wij dit voor jullie helder op papier samen met jullie toekomstige financiele situatie.Tegelijkertijd maken wij samen met jullie een mooi ouderschapsplan dat jullie kinderen recht doet.Een jaar lang nazorg hoort bij het scheidingstraject in.

 

Mediator : De kinderen verdienen extra aandacht

Heel belangrijk is dat de kinderen zo weinig mogelijk worden geconfronteerd met conflicten. Arlette is niet alleen MfN Register Familie Mediator, maar ook kinderpsychologe en weet dus als geen ander hoe jullie de kinderen het beste kunnen ondersteunen.

Contact

Neem gerust contact op met Arlette van den Berg in  Deventer aan de Bruiijnsteeg 28

Heb je vragen over de vele financiële, praktische of emotionele aspecten? Neem dan vrijblijvend en kosteloos contact op, of maak een afspraak met  MfN Familie Mediator drs Arlette van den Berg in Deventer aan de Bruijnsteeg  (06) 532 95 942.

Of stuur haar hier een e-mail. Arlette kan ook ’s avonds worden gebeld tot 21.00 uur.

  

Mediator Deventer
Drs Arlette van den Berg
Bruijnssteeg 28
7411 LT  DEVENTER 
info@modernscheiden.nl

 
Deventer Mediation MfN-register voor mediators
Het MfN-register (voormalig NMI-register) is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. MfN-registermediators (voorheen NMI registermediators) zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities.

Het MfN-register (MfN staat voor Mediatorsfederatie Nederland) wordt beheerd en onderhouden door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM). In het MfN-register zijn alleen gekwalificeerde mediators opgenomen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de SKM. Uiteraard zijn deze mediators onafhankelijk en onpartijdig. MfN-registermediators hebben een erkende mediationopleiding gevolgd en houden hun kennis en vaardigheden continu op peil (permanente educatie). Daarnaast zijn MfN-registermediators gebonden aan een bepaalde werkwijze.

MFN mediator is beschermde Titel, Arlette van den Berg heeft de Specialisatie Familie mediator bij het MFN afgerond en is gedragswetenschapper. 

Mediation Deventer aan de Bruijnsteeg.

 mediation deventer

MEDIATION DEVENTER    MEDIATION LOCHEM    MEDIATION TWELLO    MEDIATION BATHMEN
Onze mediator Arlette houdt regelmatig mediation inloopspreekuren bel gerust als je een tijdstip wilt reserveren.
Modern | Scheiden