Mediation Apeldoorn

Mediation en Scheiden. Goed scheiden doe je samen, zodat je elkaar later weer recht in de ogen kunt kijken. Onze Mediator Arlette van den Berg in Apeldoorn zorgt ervoor dat jullie samen tot werkbare oplossingen komen. Een scheiding moet professioneel en eerlijk zijn en op niet al te lange termijn geregeld worden. Alles wordt transparant en in goed overleg geregeld door onze MfN Register Familie Mediator drs Arlette van den Berg. Met het belang van de kinderen voorop tijdens het gehele mediation traject en ook daarna.

Wij zorgen voor duidelijkheid en kijken naar fiscale voordelen

Een scheiding is soms niet te vermijden. Maar zorg ervoor dat, als het zover gekomen is, jullie beiden samen snel duidelijkheid krijgen over jullie financiële situatie en dat jullie goede adviezen krijgen hoe verder met de kinderen. Hun belang staat immers voorop. Wij vinden het belangrijk dat jullie verantwoorde keuzen voor de toekomst kunnen maken. Door maatwerk kunnen wij deze duidelijkheid snel bieden. Ook kunnen wij vaste prijsafspraken maken met een jaar lang nazorg. Waarbij men met vragen over indexering alimentatie, de woning of pensioenen of over de kinderen ons altijd kan bellen. 

Een scheiding met een jaar gratis nazorg voor al jullie vragen

Middels Mediation transparantie en een nieuw fundament voor de toekomst voor jullie en de kinderen. Dat zijn de belangrijke speerpunten voor een succesvolle scheiding. Arlette van den Berg zal jullie begeleiden met een helder plan van aanpak, waarbij alle vragen over de financieen, het pensioen, de woning, alimentatie en het ouderschapsplan zullen worden beantwoord. 

Daarnaast geven we jullie actuele informatie over de fiscale voordelen en valkuilen. Op welke toeslagen hebben jullie recht ?

 

Neem vrijblijvend contact op met onze Mediator in Apeldoorn

Wil je meer informatie over Mediation in Apeldoorn? Neem dan contact met ons op of maak geheel vrijblijvend een afspraak met drs Arlette van den Berg of Jessica Uneken in Apeldoorn aan de Prins Willem Alexanderlaan   705.

Arlette is bereikbaar op (06) 532 95 942. 

Jessica Uneken is te bereiken op 06 30 38 74 05

Mailen kan via: info@modernscheiden.nl's Avonds kun je Arlette tot 21.00 uur bellen.

foto_arlette

 Mediator in Apeldoorn drs Arlette van den Berg.

MfN Registermediator 72dpi logo

Mediation Apeldoorn, MfN-register voor mediators

Het MfN-register (voormalig NMI-register) is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. MfN-registermediators (voorheen NMI registermediators) zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities.

Het MfN-register (MfN staat voor Mediators federatie Nederland) wordt beheerd en onderhouden door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM). In het MfN-register zijn alleen gekwalificeerde mediators opgenomen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de SKM. Uiteraard zijn deze mediators onafhankelijk en onpartijdig. MfN-registermediators hebben een erkende mediation opleiding gevolgd en houden hun kennis en vaardigheden continu op peil (permanente educatie). Daarnaast zijn MfN-registermediators gebonden aan een bepaalde werkwijze.

 

Mediation Apeldoorn : kinderen en scheiden

Alle ouders willen goede ouders zijn, maar dat is soms best lastig in de begintijd van de scheiding. Alles is drijfzand en er is nog weinig zicht op hoe het gaat worden in de toekomst. Wij maken samen met ouders een helder ouderschapsplan wat kan meegroeien met ouders en kinderen.

Een ouderschapsplan waar kinderen later trots op kunnen terugkijken. Arlette van den Berg zal jullie na de intake een concept meegeven zodat daarmee alvast een begin kan worden gemaakt.


 

Mediation Apeldoorn

Modern Scheiden Apeldoorn

Prins Willem-Alexanderlaan
Apeldoorn
 

Arlette mob: (06) 532 95 942
e-mail  info@modernscheiden.nl MfN Registermediator 72dpi logo

 

Mediation in Apeldoorn NIEUWS De Inkomensafhankelijke combinatiekorting.

Ook bij co ouderschap "week op-week af"inkomensafhankelijke combinatie korting !

De inkomensafhankelijke combinatiekorting is bedoeld als een tegemoetkoming voor werkende ouders met jonge kinderen. Je ontvang dit jaar inkomensafhankelijke combinatiekorting als je kind op 1 januari 2018 jonger is dan 12 jaar.
Je inkomen moet hoger zijn dan € 4.934,- of je krijgt de zelfstandigen aftrek.

De inkomens afhankelijk combinatiekorting is een heffingskorting voor alleenstaande ouders met kinderen tot 12 jaar waardoor minder belasting betaalt hoeft te worden. Deze regeling is om te bevorderen dat de verzorgende ouder meer inkomen overhoudt. Om voor inkomens afhankelijke combinatiekorting in aanmerking te komen dient er sprake te zijn van een arbeidsinkomen.

 

 Mediation Apeldoorn aan de Deventerstraat in Apeldoorn. Parkeren bij het kan is mogelijk.

Mediator Apeldoorn    Mediation Vaassen   Mediation Beekbergen   Mediation Arnhem

Modern | Scheiden