Mediation Apeldoorn

Mediation in Apeldoorn en Scheiden. Goed scheiden kan! Onze Mediator Arlette van den Berg in Apeldoorn zorgt ervoor dat jullie samen tot goede oplossingen komen. Wij maken het verschil door onze uitgebreide informatie/uitleg  aan beiden zodat verantwoorde keuzes gemaakt kunnen worden. Ook in meer gecompliceerde scheidingen.Wij werken open en snel, ook in het belang voor de rust van/voor jullie kinderen en partners, die langzaam weer terug moet gaan komen. Wij informeren en adviseren jullie helder en begrijpelijk omtrent de financieen en de kinderen vanuit onze ervaring en kennis.

Een scheiding moet op niet al te lange termijn geregeld worden, blijkt uit de praktijk hebben wij gemerkt. Er moet op niet al te lange termijn weer rust en toekomst komen.

Mediation Apeldoorn, duidelijkheid en uitgebreide informatie

Mediation Apeldoorn, wij vinden het belangrijk dat jullie verantwoorde keuzen voor de toekomst kunnen maken. Door maatwerk kunnen wij deze duidelijkheid snel bieden. Ook kunnen wij vaste prijsafspraken maken met een jaar lang nazorg. Waarbij men met vragen over indexering alimentatie, de woning of pensioenen of over de kinderen ons altijd bij ons terecht kan!. Dat is ons verschil ook.

Mediation Apeldoorn : met een jaar gratis nazorg voor al jullie vragen

 

Neem vrijblijvend contact op met onze Mediator in Apeldoorn.

Wil je meer informatie over Mediation in Apeldoorn? Neem dan contact met ons op of maak geheel vrijblijvend een afspraak met Arlette van den Berg of Jessica Uneken in Apeldoorn aan de Prins Willem Alexanderlaan   705.

Arlette is bereikbaar op (06) 532 95 942. 

Mob 06 30 38 74 05 Jessica Uneken Familie Mediator MFN

Mailen kan via: info@modernscheiden.nl's Avonds kun je Arlette tot 21.00 uur bellen.

foto_arlette

 Mediator in Apeldoorn drs Arlette van den Berg / Jessica Uneken MFN Mediator

MfN Registermediator 72dpi logo

Mediation Apeldoorn, MfN-register voor mediators

Het MfN-register (voormalig NMI-register) is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. MfN-registermediators (voorheen NMI registermediators) zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities.

 

Mediation Apeldoorn : kinderen en scheiden

Alle ouders willen goede ouders zijn, maar dat is soms best lastig in de begintijd van de scheiding. Alles is drijfzand en er is nog weinig zicht op hoe het gaat worden in de toekomst. Wij maken samen met ouders een helder ouderschapsplan wat kan meegroeien met ouders en kinderen.

Een ouderschapsplan waar kinderen later trots op kunnen terugkijken. Arlette van den Berg zal jullie na de intake een concept meegeven zodat daarmee alvast een begin kan worden gemaakt.


 

Mediation Apeldoorn

Modern Scheiden Apeldoorn

Prins Willem-Alexanderlaan
Apeldoorn
 

Arlette mob: (06) 532 95 942
e-mail  info@modernscheiden.nl MfN Registermediator 72dpi logo

 

Mediation in Apeldoorn NIEUWS De Inkomensafhankelijke combinatiekorting.

Ook bij co ouderschap "week op-week af"inkomensafhankelijke combinatie korting !

De inkomensafhankelijke combinatiekorting is bedoeld als een tegemoetkoming voor werkende ouders met jonge kinderen. Je ontvang dit jaar inkomensafhankelijke combinatiekorting als je kind op 1 januari 2018 jonger is dan 12 jaar.
Je inkomen moet hoger zijn dan € 4.934,- of je krijgt de zelfstandigen aftrek.

De inkomens afhankelijk combinatiekorting is een heffingskorting voor alleenstaande ouders met kinderen tot 12 jaar waardoor minder belasting betaalt hoeft te worden. Deze regeling is om te bevorderen dat de verzorgende ouder meer inkomen overhoudt. Om voor inkomens afhankelijke combinatiekorting in aanmerking te komen dient er sprake te zijn van een arbeidsinkomen.

 

 Mediation Apeldoorn 

Mediator Apeldoorn    Mediation Vaassen   Mediation Beekbergen   Mediation Arnhem

Modern | Scheiden