top of page

Mediation en Scheiden

 

Mediation doe je samen. Waarbij wij jullie belangen niet uit het oog verliezen. Wij willen er graag voor zorgen dat er oplossingen komen en niemand ondersneeuwt. Dat is meer dan alleen mediation. Mediation, is ook focussen op de grote lijnen en het welzijn van de kinderen en ouders.

Mediation op maat om er voor te zorgen dat de scheiding niet alleen zorgvuldig, maar ook snel en eerlijk wordt geregeld. In goed overleg en toekomstgericht.

NFM Mediator en Scheidingsbegeleider drs Arlette van den Berg

Drs. Arlette van den Berg

MFN Mediator en Orthopedagoog, staat voor je klaar.

📞 Mobiel: (06) 532 95 942 

Stuur een e-mail 

Beschikbaar ma-zo tot 21:00 uur

Drs. Arlette van den Berg is een MFN geregistreerde Familie Mediator en Kinderpsycholoog. Met haar diepgaande kennis en empathische aanpak brengt ze expertise en menselijkheid in elk traject. Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend, een kans om te ontdekken hoe Arlette je kan helpen.

Onze aanpak

 

Onze snelheid en doelgerichte mediation zorgt voor duidelijkheid. Zodat jullie snel weten waar jullie aan toe zijn en wat de mogelijkheden zijn. Een einde aan de onzekerheid. Heldere, overzichtelijke uitleg, juridische, fiscale en pedagogische expertise en mediation ervaring. Wij zorgen voor duurzame afspraken, in een open en eerlijk overleg.

Wat onderscheidt ons?

  • Transparantie: Voorafgaand aan het proces maken we duidelijke prijsafspraken, zodat er geen verrassingen zijn.

  • Nazorg: Na afloop van de mediation bieden we een jaar gratis nazorg. Of het nu gaat om vragen over woningverkoop, fiscaal partnerschap of het ouderschapsplan, wij staan voor je klaar.

Mediation informatie

Wil je meer informatie of heb je een vraag over het mediation traject, bel dan gerust onze MfN Familie Mediator Arlette van den Berg. Arlette is ook 's avonds tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar op bovenstaand telefoonnummer.

                                                 

Wij bieden een jaar lang gratis nazorg

 

Tijdens dit jaar kunnen jullie te allen tijde bij ons aankloppen met vragen. Dit kan variëren van vragen over de verkoop of overname van de woning, fiscale partnerschap en pensioenverdeling, tot het verkrijgen van toeslagen zoals het kindgebonden budget of de indexering van alimentatie. Ook voor vragen en zorgen aangaande jullie kinderen of het ouderschapsplan staan wij voor jullie klaar.

Waarom kiezen voor Modern|Scheiden?

  1. Samenwerking: Onze aanpak is gebaseerd op samenwerking. We zorgen ervoor dat ieders stem gehoord wordt en dat ieders belangen worden behartigd.

  2. Welzijn Centraal: We leggen nadruk op het welzijn van iedereen die betrokken is, vooral de kinderen. Een scheiding kan moeilijk zijn, maar met de juiste ondersteuning kan iedereen deze periode doorkomen.

  3. Maatwerk: Elke scheiding is uniek. We bieden maatwerkoplossingen om ervoor te zorgen dat de scheiding niet alleen zorgvuldig, maar ook efficiënt en eerlijk wordt afgehandeld.

  4. Toekomstgericht: Onze focus ligt op het maken van beslissingen die voordelig zijn voor de lange termijn. Hierdoor kunnen alle betrokkenen een positieve nieuwe start maken.

  5. Erfgoed en Expertise: Modern Scheiden is ontstaan vanuit een gerenommeerd advocatenkantoor, waardoor we een brede expertise hebben op gebieden zoals ondernemingen en arbeid. Dit is essentieel bij complexe echtscheidingen. Met de kennis van een advocaat met 40 jaar ervaring bieden we onze diensten toch aan voor de prijs van een mediator.

Onze geschiedenis en expertise

Opgericht in 2007 door Arlette van den Berg, heeft Modern Scheiden zich ontwikkeld tot een toonaangevend mediator. Arlette, afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, maakt deel uit van de Expertgroep Kind en Scheiding, wat getuigt van haar toewijding aan het veld.

 
MfN_Registermediator
bottom of page