Het laatste nieuws
Wettelijke indexering alimentatie 2018
vrijdag 22 december 2017
    Het veranderen van de duur van de partneralimentatie. Er ligt een voorstel om de duur van de alimentatie te beperken tot maximaal vijf jaar. Er zijn uitzonderingen zoals als er bijvoorbeeld kinderen...

 

Mediation

Vrijblijvende Afspraak 

Als je wilt weten wat wij voor jullie kunnen betekenen, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Want mediation begint met samen praten. Met jullie vaste mediator of scheidingsbegeleider. Wij kunnen vrij snel een traject voor jullie schetsen en een vast kostenplaatje maken, ook als jullie willen dat het zeer snel geregeld moet worden bijvoorbeeld in verband met verkoop van jullie huis of het aan te vragen kindgebonden budget.

 

Ook voor vragen over ons jaar gratis nazorg!

Mediation : Samen scheiden Bel voor een eerste afspraak met onze MfN Familie Mediator en Scheidingsbegeleider Drs Arlette van den Berg   op (06) 532 95 942  of stuur haar  hier een e-mail.

  

's Avonds kun je Arlette tot 21.00 uur bellen op (06) 532 95 942

foto_arlette

Of download onze brochure hier

 

 

 

 

 

LOCATIES

Een eerste gesprek, vrijblijvend en kosteloos met onze Mediators en Scheidingsbegeleiders Arlette van den Berg, Joyce Busch of Jessica Uneken, kan in Zwolle aan de Willemskade, Kampen aan de Broederweg, Dronten aan de Fazantendreef, Apeldoorn aan de Deventerstraat, Harderwijk aan het Engelserf, Hoogeveen aan de Brinkstraat,  Deventer aan de Bruijnsteeg, Heerenveen aan de Fok, Groningen aan de Brugstraat, Emmen aan de Jules Verneweg of in Zutphen aan de IJsselkade.    Zie ook het overzicht voor onze andere locaties.

 

 

 

Familie Mediator MfN-register voor mediators

Arlette van den Berg is MfN register Mediator met de specialisatie Familie Mediator.


Het MfN-register (voormalig NMI-register) is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. MfN-registermediators (voorheen NMI registermediators) zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities.

Het MfN-register (MfN staat voor Mediatorsfederatie Nederland) wordt beheerd en onderhouden door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM). In het MfN-register zijn alleen gekwalificeerde mediators opgenomen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de SKM. Uiteraard zijn deze mediators onafhankelijk en onpartijdig. MfN-registermediators hebben een erkende mediationopleiding gevolgd en houden hun kennis en vaardigheden continu op peil (permanente educatie). Daarnaast zijn MfN-registermediators gebonden aan een bepaalde werkwijze.

MFN register Mediator is een beschermde titel. 

drs Arlette van den Berg

MFN Mediator Arlette van den Berg is lid van de Expert groep kinderen rechtbank Zwolle. 

Zij heeft aan de Vrije Universiteit en aan de Rijks Universiteit Groningen gestudeerd. 

Sinds 2008 is zij verbonden aan Modern scheiden, Familie mediator bij het MFN. Intervisiebegeleider Mediators in de regio Overijssel  Gelderland.

 

 

 

Modern | Scheiden