Het laatste nieuws
Fiscale voordelen en valkuilen
vrijdag 01 september 2017
Fiscale voordelen en valkuilen Een scheiding heeft altijd fiscale gevolgen, bijvoorbeeld ten aanzien van het fiscaal partnerschap en de mogelijkheden om een kindgebonden budget te krijgen. De 10...

 

Afspraak 

Als je wilt weten wat wij voor jullie en de kinderen kunnen betekenen, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Want mediation begint met samen praten. Met jullie vaste mediator of scheidingsbegeleider.

Samen scheiden begint met samen praten Bel voor een eerste afspraak met onze MfN Familie Mediator en Scheidingsbegeleider Drs Arlette van den Berg   op 06 53295942  of stuur haar  hier een e-mail.

  

's Avonds kun je Arlette tot 21.00 uur bellen op (06) 532 95 942

foto_arlette

Of download onze brochure hier

 

 

 

 

 

LOCATIES

Een eerste gesprek, vrijblijvend en kosteloos met onze Mediators en Scheidingsbegeleiders Arlette van den Berg, Joyce Busch of Jessica Uneken, kan in Zwolle aan de Willemskade, Kampen aan de Broederweg, Dronten aan de Fazantendreef, Apeldoorn aan de Deventerstraat, Harderwijk aan het Engelserf, Hoogeveen aan de Brinkstraat, Deventer aan de Bruijnsteeg, Heerenveen aan de Fok, Winschoten aan de Blijhamsterstraat, Groningen aan de Brugstraat, Emmen aan de Jules Verneweg of Zutphenaan de IJsselkade.

Bel gerust, op andere locaties houden wij ook inloopspreekuren.

 

 

MfN-register voor mediators

Arlette van den Berg is MfN register Mediator met de specialisatie Familie Mediator.


Het MfN-register (voormalig NMI-register) is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. MfN-registermediators (voorheen NMI registermediators) zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities.

Het MfN-register (MfN staat voor Mediatorsfederatie Nederland) wordt beheerd en onderhouden door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM). In het MfN-register zijn alleen gekwalificeerde mediators opgenomen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de SKM. Uiteraard zijn deze mediators onafhankelijk en onpartijdig. MfN-registermediators hebben een erkende mediationopleiding gevolgd en houden hun kennis en vaardigheden continu op peil (permanente educatie). Daarnaast zijn MfN-registermediators gebonden aan een bepaalde werkwijze.

MFN register Mediator is een beschermde titel. 

MFN Mediator drs  Arlette van den Berg is lid van de Expert groep kinderen rechtbank zwolle.

 

 

 

 

Modern | Scheiden