Het laatste nieuws
Het verdelen van de hond
dinsdag 11 juli 2017
11 juli 2017Recent heeft de voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg een interessante uitspraak over ‘de verdeling’ van een hond gedaan. De vraag was wie van partijen na het verbreken van de...

Modern Scheiden

Ons hoofdkantoor in Zwolle is gevestigd aan de Willemskade 18, telefoon: (038) 4290018

Foto kantoor  

 Een eerste afspraak, vrijblijvend en kosteloos, kan ook op onze andere locaties in: 

 LOCATIES

Apeldoorn aan de Deventerstraat, Deventer aan de Bruijnsteeg, Dronten aan de Fazantendreef,  Harderwijk aan het Engelserf, Heerenveen aan de Fok, Hoogeveen aan de BrinkstraatKampen aan de Broederweg, Meppel aan de Rabroekenweg, Sneek aan de Pottenbakkersstraat, Winschoten aan de Blijhamsterstraat, en Zutphen aan de IJsselkade.

 

Bel ons gerust (038) 429 00 18 of mail ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak of voor vragen over mediation, jullie scheiding of wat betreft de kosten van de mediation.Wij beantwoorden graag jullie vragen.

Het is ook mogelijk om 's avonds een afspraak in te plannen bij U thuis.

 

  

Het kantoor in Zwolle is ongeveer 200 meter gelegen van het NS station.


Foto routekaart

Voor routebeschrijving klik hier

  

 

MfN-register voor mediators
Het MfN-register (voormalig NMI-register) is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. MfN-registermediators (voorheen NMI registermediators) zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities.

Het MfN-register (MfN staat voor Mediatorsfederatie Nederland) wordt beheerd en onderhouden door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM). In het MfN-register zijn alleen gekwalificeerde mediators opgenomen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de SKM. Uiteraard zijn deze mediators onafhankelijk en onpartijdig. MfN-registermediators hebben een erkende mediationopleiding gevolgd en houden hun kennis en vaardigheden continu op peil (permanente educatie). Daarnaast zijn MfN-registermediators gebonden aan een bepaalde werkwijze.

 

Modern | Scheiden