Het laatste nieuws
Het verdelen van de hond
dinsdag 11 juli 2017
11 juli 2017Recent heeft de voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg een interessante uitspraak over ‘de verdeling’ van een hond gedaan. De vraag was wie van partijen na het verbreken van de...

Scheiding en financiën

Wil je 'eerlijk alles samen delen', dan zul je eerst moeten weten wát er allemaal is en wat dat waard is. Dat lijkt soms makkelijker dan het is.

Door de jaren heen worden er polissen, verzekeringen, lijfrentes en levensverzekeringen afgesloten en overgezet, rekeningen geopend en overgeboekt, effecten gekocht en verkocht, pensioenen opgebouwd, leningen afgesloten, verhoogd of afgelost, erfenissen en schenkingen ontvangen, etc.. 

Dan is het soms lastig om ‘door de bomen het bos te zien’, zeker in een emotioneel lastige periode. Dan zit je er niet op te wachten om ook nog discussie over de financiën te krijgen.

Wij kunnen jullie geldzaken volledig helder en inzichtelijk maken.
Op die manier wordt onnodige discussie voorkomen
en alleen zo kan er eerlijk worden verdeeld.Samen met onze ervaren financieel deskundigen kunnen wij jullie op financiende meest korte termijn volledige duidelijkheid over jullie financiën geven.

Ook wordt gekeken op welke toeslagen jullie recht hebben en hoe deze zo snel mogelijk aan te kunnen vragen om meer financiele ruimte te krijgen.

Ook worden de fiscale voor en nadelen van de te nemen beslissingen doorgesproken.


Dat voorkomt onnodige discussie. Die tijd en moeite kun je beter richten op de toekomst, om er voor te zorgen dat er goede afspraken worden gemaakt, waar jullie en de kinderen later wat aan hebben.


 

foto arlette

MfN Registermediator 72dpi logo


Bel voor een vrijblijvende afspraak met drs Arlette van den Berg

MfN register familie mediator

06-53 29 59 42

Wij zijn tot 21.00 uur te bereiken op 06 30 38 74 05, Arlette van den Berg, Joyce Busch of Jessica Uneken beantwoorden dan graag uw vragen.

Een eerste afspraak is vrijblijvend en kosteloos op een van onze locaties.

 

Modern | Scheiden